2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 46 پست
منم شنیدم  حرفای زنه درست نبوده تا الانم ۶۰۰ ملیون کمک مالی کردن  خدا کنه توضیح بدن در مو ...

عزیزم پیگیر این موضوع هستند تااخربرنامه ماه عسل نتیجش مشخص میشه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم نه تنها واسه زدن این واکسن بلکه برای هرکاری تحقیق کنید اون خانم فقط یه فعال اجتماعی بود و نه ...

درسته . اما مطمئنا ایشون اگ واقعا قصد کمک داشتن و دلشون بحال ما سوخته بود میگفتن این واکسن هست این جمله ک گفتن برای این بیماری واکسن هست و اگ مصرف کنن ۱۰۰ در۱۰۰ جلوگیری میکنن خیلی ادم و ب فکر فرو میبره چراباید انقد مطمئن باشه از همچین واکسنی درصورتی ک پزشک نبودنو...

والا منم یه جوش دیدم اینقد بهم ریخته بودم.با حرفای این خانم میخواستم برم واکسن بزنم ولی همسرم نزاشت ...

وااا خب شما میتونید عکساشو ببینید تو نت خیلی وحشتناکه این مریضی. جوش ک جوشه گلم

واسه خیلیا این پیش میاد بدلیل محیط مرطوب و قارچ و اینا اما اینا انقد حاد نیستن

واقعا منم اون شب تحت تاثیر قرار گرفتم البته پولی نریختم ولی باور کردم همه رو... واقعا دروغ بوده؟ آخه علیخانی تحقیق نکرده؟ تو برنامه به این معروفی همه میبینن؟ واقعا خطرناکه؟ خیلی میترسم دیگه به کی اعتماد کنیم😔

وااا خب شما میتونید عکساشو ببینید تو نت خیلی وحشتناکه این مریضی. جوش ک جوشه گلم واسه خیلیا این پیش ...

یه شب تا صبح فقط تو نت گشتم اصلا شبیه عکسای نت نبود یه جوش روی آلت نزدیک شکمم بود ولی چون تقریبا چن هفته بود دیگه وسواس شده بودم. ولی با حرفای همسرم قبول کردم که جوشه ولی اگه نره باید برم دکتر