2777
2789
عنوان

سریال گلسنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 44 پست

سلام دوست عزیز

هنوز مخمر آبجو استفاده میکنید

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیزهنوز مخمر آبجو استفاده میکنید

نه عزیزم، یک ساله نخوردم...چون اشتهام و زیاد کرده بود. داشتم یه کم چاق میشدم که دوست نداشتم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

آره فقط مهتاب کرامتی این وسط اضافه بود بنده خدا

اصلا بعداز فوت محبوبه، دیگه سریالش جذابیت نداشت

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

نه عزیزم، یک ساله نخوردم...چون اشتهام و زیاد کرده بود. داشتم یه کم چاق میشدم که دوست نداشتم

صورتت تپل شده بود؟موندکاریش چطور بود چقدر مصرف کردید

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

این دختر کی بود که برگشت؟

یه غریبه بود دنبال کارهای خاک بر سری اومده بود تهران

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

مادربزرگ هم یهویی داخل ماشین فوت کرد😐

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
صورتت تپل شده بود؟موندکاریش چطور بود چقدر مصرف کردید

آره عزیزم. ببین چاق اونجوری که فک کنی نشده بودما، یه کم توپرتر شده بودم. صورتم پر شده بود...به مننمیومد چون همینجوریش صورتم درشته.. سه تا قوطی مصرف کردم. ولی هرقوطی که تموم میشد سه چهار ماه تا قوطی بعدی فاصله میدادم

مادربزرگ هم یهویی داخل ماشین فوت کرد😐

کلا فقط سریال و جمعش کردن...پایان درستی نداشت. حیف وقتی که برای دیدن این سریال گذاشتیم

آره عزیزم. ببین چاق اونجوری که فک کنی نشده بودما، یه کم توپرتر شده بودم. صورتم پر شده بود...به مننمی ...

ممنونم عزیزم❤️