2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمیدونم تو قرن ۲۱ چرا بازم یه سری به این چیزا باید اعتقاد داشته باشن

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

یکبار رفتم روانپزشک بقران تشخیص نداد من فکر میکردم مثل فیلما با نگاه و رفتار طرف میفهمن یارو چشه

رفتم هیچییی تشخیص نداد منم از خداخواسته بلند شدم رفتمicon

بهترین راه برای جلوگیری از یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

آخیییییییی دعانویس میگه بیا لپتو بوس کنم مجانی دعا بنویسم؟اصلا رایگان بنویسه چیزی که به درد نمیخوره ...

خب من کاری به دعا نویس ندارم ولی برو پیش روانشناس کلی برات قیافه میگیره اصلا هم درکت نمیکنه فقط چرا تا حرف برات میزنه تهش هم میگه پولشو واریز کن و به سلامت ، حرفاشم با چت جی پی تی صحبت کنی همونارو میگه

یکبار رفتم روانپزشک بقران تشخیص نداد من فکر میکردم مثل فیلما با نگاه و رفتار طرف میفهمن یارو چشه رفت ...

روانپزشک خوب و بد داریم باید بگردی خب

دیدی یه مشکل جسمی پیدا میکنی پیش چندتا دکتر میری اینم مثل اون

خب من کاری به دعا نویس ندارم ولی برو پیش روانشناس کلی برات قیافه میگیره اصلا هم درکت نمیکنه فقط چرا ...

رفتم و اتفاقا جواب هم گرفتم پولشو از تو نگیره از کی بگیره خب؟

بعدشم کسی که کارش اینه باید نظر تخصصی بده دوستت نیست که انتظار داشته باشی درک کنه

روانپزشک خوب و بد داریم باید بگردی خبدیدی یه مشکل جسمی پیدا میکنی پیش چندتا دکتر میری اینم مثل اون

این بهترین تو شهرمونهه با تمام ارگان ها قرارداد داره

ولی من از خدام بود کارم گیر نکنه چون برا درمان نرفته بودم

بهترین راه برای جلوگیری از یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی