melikaaaaaaazzzzz مدیر استارتر عضویت: 1405/03/29 تعداد پست: 142 عنوان حس میکنم 41 بازدید | 9 پست مشاور کنکورم ازم بدش میاد ی پسره خیلی دیر به دیر جواب میدهالآنم تو این زمان. سال سخته تغییر مشاور چیکار کنم دوستان از کجا بفهمم واقعا بدش میاد ؟میگم فامیلم مرده میخنده کلا هیچی به هیچ جاییش نیست رو اعصابمه بدم میاد ازش @niniyar تائید کن لطفا امروز | 09:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melikaaaaaaazzzzz مدیر استارتر عضویت: 1405/03/29 تعداد پست: 142 به رئیسش اطلاع بده گفتم گفتن امکان تغییر مشاور نیست اسمشو بگید ببینیم مشکل چیه منم نگفتم
ثبت_جوانی عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 629 گفتم گفتن امکان تغییر مشاور نیست اسمشو بگید ببینیم مشکل چیه منم نگفتم به خود مشاورت بگو چطوری باید رفتار کنه حدشو براش مشخص کن
melikaaaaaaazzzzz مدیر استارتر عضویت: 1405/03/29 تعداد پست: 142 به خود مشاورت بگو چطوری باید رفتار کنه حدشو براش مشخص کن بهش گفتم دو روز خوب بود باز برگشت به قبل
melikaaaaaaazzzzz مدیر استارتر عضویت: 1405/03/29 تعداد پست: 142 چند سالشه؟ اصلا فازشو درک نمیکنم حس میکنم عاشقه کلا تو این دنیا سیر نمیکنه
ثبت_جوانی عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 629 اصلا فازشو درک نمیکنم حس میکنم عاشقه کلا تو این دنیا سیر نمیکنه بهش بگو اقای فلانی من پارتنر دارم خوشش نمیاد مردی اینجوری باهام راحت حرف بزنه،اگه نشد بازم چرت گفت اسکرین بگیر بفرس برا رئیسش
melikaaaaaaazzzzz مدیر استارتر عضویت: 1405/03/29 تعداد پست: 142 بهش بگو اقای فلانی من پارتنر دارم خوشش نمیاد مردی اینجوری باهام راحت حرف بزنه،اگه نشد بازم چرت گفت ا ... نه عاشق من نیست که 🤣🤣منظورم اینه عاشقه کلاااا