شکوفه_به مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1548 عنوان باورم نمیشه 63 بازدید | 4 پست از دیشب ک حرف زدیم امروز کلا بهش نه پیام دادم ن زنگ زدم اونم هیچ کاری نکردآدمی ک دوست داره میتونه یه روز ازت بی خبر بمونه آیا؟ :))) ليس كل شيء في القلب يقال، لذلك خلق الله التنهيدة، الدموع، النوم الطويل، الإبتسامة الباردة، ورجفة اليدين 1405/04/05 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6427 ممکنه اون روز سرش شلوغ بوده باشه اما اگه این رفتار مدام تکرار بشه علاقه اش واقعی نیست رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
شکوفه_به مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1548 دارم گریه میکنم ليس كل شيء في القلب يقال، لذلك خلق الله التنهيدة، الدموع، النوم الطويل، الإبتسامة الباردة، ورجفة اليدين
شکوفه_به مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1548 ممکنه اون روز سرش شلوغ بوده باشه اما اگه این رفتار مدام تکرار بشه علاقه اش واقعی نیست سرش ک شلوغه میدونم ليس كل شيء في القلب يقال، لذلك خلق الله التنهيدة، الدموع، النوم الطويل، الإبتسامة الباردة، ورجفة اليدين
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6427 سرش ک شلوغه میدونم بهتر بود بهت میگفت امروز سرم شلوغه بعدا جبران میکنم اما اکثر آقایون از این چیزا بلد نیستن انگار😁 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند