2777
2789
عنوان

کاش چاق نبودم🙂

81 بازدید | 14 پست

قبل از محرم خاستگاری خواهرم بود نامزدش شیرینی آورد باقلوا بود بعد از اینکه رفت همه ۳_۴تا برداشتن شروع کردن به خوردن.. منم ۳تا دونه برداشتم با چای تا اولیو خوردم اون یکی خواهرم گفت چرا میخوری انقد نخور منم عصبانی شدم گفتم اصلا به توچه.. یعنی من چون چاقم حق خوردن شیرینی ندارم خب منم آدمم.. البته اینم بگم ما شاید سالی۱_۲بار کیک یا شیرینی بخوریم. حالا به گوشم رسوندن خانم ناراحت شده و بهش برخورده من گفتم به توچه گفته من بخاطر خودش گفتم😑 سالی یکبار میاد خونه چند روز میمونه بخدا تو ۱هفته از بس چاقیمو زد تو روم هیچی نگفتم ولی دیگه اون روز از کوره در رفتم.. خودش رفته پیکرتراشی کرده خب اگه نخوردن آسونه خودش چرا رفت پیکرتراشی😶

قدم۱۶۰

وزنم۷۸

خدایا🦋معذرت میخوام لطفا منو ببخش سپاسگذارم دوستت دارم🍀 خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میخواهم🌱

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

زیر نظر دکتر رژیم بگیر، راحت ده کیلو کم میکنی. اگه ول کنی بعد از ازدواج و بارداری میرسی به ۹۰

راست میگه شیرینی زیاد نخور

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

حرف کسی مهم نیست.

اگه خودت از شرایط فعلیت ناراحتی ورزش کن رژیم بگیر لاغر میشی، چیز عجیب غریبی که نیست، میلیون تا آدم مثل تو اضافه وزن داشتن لاغر کردن.

یکیش خوده من یه زمانی ۳۰ کیلو اضافه وزن داشتم، دیدم دیگه نمیتونم با اون وضع ادامه بدم رژیم گرفتم ورزش کردم.

الان باز چهار پنج ماه نرفتم باشگاه یکم خودمو ول کردم وزنم رفت بالا، باز الان ده روزه رژیمو شروع کردم.

ولی اگه حالت خوبه و فکر میکنی نیاز به تغییر نداری به حرف هیچ کس گوش نده.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

حرف کسی مهم نیست.اگه خودت از شرایط فعلیت ناراحتی ورزش کن رژیم بگیر لاغر میشی، چیز عجیب غریبی که نیست ...

رژیمت چجوریه

خدایا🦋معذرت میخوام لطفا منو ببخش سپاسگذارم دوستت دارم🍀 خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میخواهم🌱

رژیمت چجوریه

پروتئین بالا.

کربو پایین.

فیبر مناسب.

آب بالا.

چربی حداقل.

قند حداقل.

البته من ورزشم شروع کردم.

حجم غذامم خب کم تر کردم.

برای پروتئین بیشتر از سینه مرغ و سفیده تخم مرغ استفاده میکنم.

ریزه خواری رو کلاً گذاشتم کنار.

از قارچم تو رژیمم زیاد استفاده میکنم.

نون و برنج هم کنترل شده میخورم.

هله هوله هم نمیخورم.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

از خواهرت خوشم میاداون بد نگفتهبد بیان کردهمی تونست نگه و تشویقت کنه بیشتر بخوریولی مراقبت بودغریبه ...

عزیزم گفتم که تو یه هفته چندبار با لحن بد گفته بود و گفتم که ما سالی یکی دوبار شیرینی میخوریم.. بله سردلسوزی میگه ولی درک و منطق نداره

عزیزم گفتم که تو یه هفته چندبار با لحن بد گفته بود و گفتم که ما سالی یکی دوبار شیرینی میخوریم.. بله ...

همین لحن بدش بوده که روت تاثیر گذاشته و کمک کرده ب خودت بیای

من نمیگم حرفش خوب بوده

ولی تاثیر داشته

۸۵۸۰۶۵۲

همین لحن بدش بوده که روت تاثیر گذاشته و کمک کرده ب خودت بیایمن نمیگم حرفش خوب بودهولی تاثیر داشته

آره از اون لحاظ