2777
2789
ولی اگه زودتر پیشگیری کنن به جاهای باریک نمیکشه که بخوان عمل کنن یا زمینگیر شن. درد دیسک که با گابا ...

اخه سایتیک مربوط ب اعصابمه گلم

پیشگیری نداره 😢😢😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من دیسک بهتر از سیاتیکه.سیاتیک درمان قطعی نداره .پدر من هم دیسک داشت عملش کرد الان ماشالله کوچکترین دردی نداره

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

درمان سیاتیک فقط حجامت یا فصد و ۴۰ شب پشت سرهم خوردن یک قاشق چای خوری سیاه دانه نیم کوب شده به همراه یک قاشق غذا خوری عسل هست که تو آب ولرم مخلوط شده امتحان کردم که میگم.

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
عزیزم من میگم این کار رو نکن شاید بدتر بشی.بنظرم برو استخر یا گرمش کن.میترسم یخ بزاری بدتر بشی.اگرم ...

تو نتم همینو نوشته بود عزیز دلم 

سیاتیک دوره ای میگیره یا چن وقت ی بار ؟

اخه سایتیک مربوط ب اعصابمه گلم پیشگیری نداره 😢😢😢😢😢

منظورم اینه پیشرفت نکنه بعدم با یه سری دستورات که اینطوری نشین اینطوری بخواب یا نخواب میتونن از پیشرفت بیماری جلوگیری کنن.

یا بهش بگن چه ورزشایی بکن چه ورزشهایی نکن.

بنظر من دیسک بهتر از سیاتیکه.سیاتیک درمان قطعی نداره .پدر من هم دیسک داشت عملش کرد الان ماشالله کوچک ...

سیاتیک مال اعصابه ب قول شما فک نکنم جز همون عمل درمانی داشته باشه 

چون فقط وقتایی ک عصبی میشه میگیره 

درمان سیاتیک فقط حجامت یا فصد و ۴۰ شب پشت سرهم خوردن یک قاشق چای خوری سیاه دانه نیم کوب شده به همراه ...

مرسی عزیزم حتما یادم میمونه مرسی بابت وقتی ک گذاشتی 

امتحان میکنیم حتما 

نمایندگی دستگاه فیزیوتراپی خانگی 

قابل استفاده جهت درمان درد ، تحریک عصب و عضله و لاغری با شبیه سازی ورزشی

دارای فرکانس تنس و فارادیک

دارای 3 سال گارانتی تعویض

ارسال به سراسر ایران

021-44220250-44257652

09194626401-09367875519