2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در طول ماه شاید یک بار یا دوبار  سیاتیکه یعنی ؟

من یه سال دوماه تمام درد میکرد یعنی فلجم کرد .اونموقع اطلاعاتی از استخر و اب درمانی نداشتم بیست جلسه کایروپرکتیک رفتم و یخ مالیدم و استراحت کردم تا خوب شد.بعد از اون دیگه درد نگرفت تا الان.البته پای راستم کمی ناراحته مثلا احساس میکنم رگ پای راستم کوتاهتره.ولی اینطور نیست که یه روز درد بگیره یه روز نه .وقتی بگیره یکی دوماه درگیر میکنه .کف پات یا انگشتای بات سوزن سوزنم میشه؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
دکتر  بردین ؟؟ دکتر چی گفت ؟

بله بردیم.گفت دیسک کمره.نیاز به عمل هست ولی ننوشت براعمل، دوماه استراحت مطلق داده.با دارو،تا ببینیم چی میشه

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
البته درمان ک نمیشه گفت فقط دردو آروم میکنن ن درمان قطعی

ولی اگه زودتر پیشگیری کنن به جاهای باریک نمیکشه که بخوان عمل کنن یا زمینگیر شن.

درد دیسک که با گاباپنتین اروم میشه یه قرص دیگه هم بود اسمشو الان فراموش کردم.

مرسی عزیزم یخو باید رو همون رگ پا بزارن ؟؟

گلم برو دکتر شاید دیسک هست ولی میشه بادارو درمان کرد ولی اگه پشت گوش بندازی بدترش میکنی ها.برو حتما یه ام آر آی بده

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
من یه سال دوماه تمام درد میکرد یعنی فلجم کرد .اونموقع اطلاعاتی از استخر و اب درمانی نداشتم بیست جلسه ...

نه عزیزم 

کف پاش سوزن سوزن نمیشه 

پس اب درمانی راه خوبیه و یخ

مرسی از وقتی ک گذاشتی عزیز دلم 

مرسی عزیزم یخو باید رو همون رگ پا بزارن ؟؟

عزیزم من میگم این کار رو نکن شاید بدتر بشی.بنظرم برو استخر یا گرمش کن.میترسم یخ بزاری بدتر بشی.اگرم خواستی بزاری یخ رو بریز تو پلاستیک ساعتی یکبار بمدت ده دقیقه یخ رو در طول رگ بمال

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه