2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نظرات اون بالا سمت چپ زنگوله نگاه کن پیام میاد درخواست ها اونجا میاد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیلی آسونه فقط درخواست ما مردا رو قبول نکن همین😂😂😂😅

😅😅😅👌

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕

اون بالا که زنگوله و اینا هست بزن رو پروف خودت بعد بزن رو نی نی سایت من

وارد که شدی ۳ خط که کنارش نوشته نی نی سایت بزن اون وقت میتونی پروفایلتان رو تغییر بدی و اگه اطلاعات کاربری رو بزنی میتونی بیو و اینا بزاری

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕

هچی بلد نیستم خدا من چقد خنگم

قبل جواب دادن کامنت ها...روی فلش پایین کلیک کن

رهــــا..................................................................................... اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه