2777
2789
عنوان

بگید چکار کنم

81 بازدید | 9 پست

از دیروز که اش خوردم نفخ کردم عرق نعنا خوردم چای نبات هم خوردم اما بازم نفخ دارم بگید چکار کنم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

بسپر به باد صبا

نمیشه که هم شکمم باد کرده هم بادشکمم اذیتم میکنه

میخام رفع بشه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزای نفاخ نخورتا یه مدت اگه میخوای زودتر خوب بشه زیر دم کن بخور سریع سریع باید بری تخلیه کنی

داروخانه :دارو داره برای نفخ که تاثیر داشته باشه

اینو نمیدونم ولی عوارضشم باید نیگا کنی اونی ک گفتم طبیعی ترهخوب میشه دو سه روز بگذره

ممنونم

دیت و بذار بهتر شدی احتمالا رودت ضعیفه

اره اش خوردم پشتش مایعات

اره اش خوردم پشتش مایعات

عیب نداره من دیدم مشکل روده همینه صداشم برای اینه گاز داخل اش گیر کرده زود زود باید خارج کنی از بالا هم باشه خوبه

نعنا و زیره بخور ولی کم اگه زیاد بخوری ممکنه بیشتر بشه ولی اگه به اندازه باشه کمک میکنه زودتر خارج بشه

دو سه روز درگیر میکنه بعدش اروم میشه چیزای گازدارمخصوصا حبوبات و نوشابه نخور چیزای اروم بخور