نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7293 عنوان پریود 192 بازدید | 41 پست تا حالا عقب انداختید؟چند روز؟چیکا کنم؟؟ خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین 1405/04/04 | 07:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 22315 تا ۸-۱۰روز طبیعیه اگه باردار نیستی انواع دمنوشا هس بخوری پریود میشی کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
ابرک_امید عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 1615 گاهی شده ۲ ماهاما بعداً درست شد الان اکثرا یا تو همون تاریخ میشم یا یکم زودتر اگه بیشتر از سه ماه عقب انداختی بهتره بری دکتر هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7293 من همیشه منظم بود ولی حالا نمیدونم چه مرگمهچیکار کنم؟؟؟؟؟ خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
6566soooliii عضویت: 1404/11/03 تعداد پست: 777 تا پنج روز طبیعی هست تا هفت روز شد متاهل بودی بی بی چک بزن و بعد ده روز دکتر مراجعه کن
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7293 تا پنج روز طبیعی هست تا هفت روز شد متاهل بودی بی بی چک بزن و بعد ده روز دکتر مراجعه کن ای وای ببینید من هر ماه سوممیشدم ماه قبل بخاطر قرص اورژانسی یکم شدمبعد پاکی دوباره شوهرم شک کرد و گفت قرص بخور البته کاندوم داشت ولی نخوردم خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7293 گاهی شده ۲ ماهاما بعداً درست شد الان اکثرا یا تو همون تاریخ میشم یا یکم زودتر اگه بیشتر از سه ماه عق ... خدا کنه بارداری نباشه خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 3104 اره ۲۰ روز تاخیر داشتمبخاطر اورژانسی بود ثروت واقعی به حال آدمه نه مال آدم💆🏻🎀.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست🌚
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7293 اره ۲۰ روز تاخیر داشتمبخاطر اورژانسی بود عزیزم ببین ۲۳ اردیبهشت خوردم و ۱ خرداد پریود شدمو بعد پاکی دوباره شوهرم میگفت شک دارم و باز بخور من گفت دوماه پشت سر هم فایده ندارهالان هنوز پریود نشدمیعنی باردارم؟ خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7293 اره ۲۰ روز تاخیر داشتمبخاطر اورژانسی بود شما بعد خوردن قرص ۲۰ رو عقب انداختی؟همون پریود اول؟من پریود دومم بعد قرصه. خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 3104 نه عزیزم ببین ۲۳ اردیبهشت خوردم و ۱ خرداد پریود شدمو بعد پاکی دوباره شوهرم میگفت شک دارم و باز بخور ... بعد پریودت باز رابطه داشتین ک گفت قرص بخور؟ ثروت واقعی به حال آدمه نه مال آدم💆🏻🎀.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست🌚
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 3104 شما بعد خوردن قرص ۲۰ رو عقب انداختی؟همون پریود اول؟من پریود دومم بعد قرصه. پریود دوم .پریود اول اوکی بود ولی پریود دوم ۲۰ روز تاخیر داشتمبرو ی ازمایش بده خیالت راحت بشه ثروت واقعی به حال آدمه نه مال آدم💆🏻🎀.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست🌚
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7293 بعد پریودت باز رابطه داشتین ک گفت قرص بخور؟ بلهولی کاندوم داشتمیگفت اول برعکس پوشیده و بعد درستش کرده البته قبل از رابطه میگه میترسم پیشاب بهش بوده باشه خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
آلبالوووو_ عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 3104 بلهولی کاندوم داشتمیگفت اول برعکس پوشیده و بعد درستش کرده البته قبل از رابطه میگه میترسم پیشاب بهش ب ... اگه داخل نریخته چیزی ک خب حامله نیستیوالا من که خیلی طبیعی جلوگیری داشتیم و با پیشاب حامله نشدم ی ازمایش بده مطمئن میشی ثروت واقعی به حال آدمه نه مال آدم💆🏻🎀.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست🌚
نگیییین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 7293 پریود دوم .پریود اول اوکی بود ولی پریود دوم ۲۰ روز تاخیر داشتمبرو ی ازمایش بده خیالت راحت بشه آزمایش الان جواب میده خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین