2777
2789

چرا اعتماد به نفس نداری؟ پوست و مو و دندونت سالم و تمیز باشه یه لباس خوشگلم بپوشی دیگه چی کم داری

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اعتماد به نفس نداری؟ پوست و مو و دندونت سالم و تمیز باشه یه لباس خوشگلم بپوشی دیگه چی کم داری

هرکار میکنم باز نمیتونم اصن ب دلم نمی شینه مو و دندون چ فایده. باقیافم مشکل دارم.

فقط و فقط ب پوستت برس عزیزم من قبلا خیلی خرج لوازم آرایشی میکردم الان همه رو خرج روتین پوستی میکنم و ...

اره آرایش پوست روخراب میکنه. همون پوستم.خط ریز پیشونی ی دونه دارم. رفته رومغزم کدرشده

فقط و فقط ب پوستت برس عزیزم من قبلا خیلی خرج لوازم آرایشی میکردم الان همه رو خرج روتین پوستی میکنم و ...

برا پوستت چیکار کردی منم همش با پوستم درگیرم بد نی اما خوبم نی همش جوش میزنم با اینکه خیلی رعایت میکنم همش در حال بهبوده که باز یهو گند میخوره توش اما درکل نسبت به زمستون خیلییی بهتر شده پوستم اما بازم یک هفته ول کنم بد میشه،

هرکار میکنم باز نمیتونم اصن ب دلم نمی شینه مو و دندون چ فایده. باقیافم مشکل دارم.

خب با کجاش مشکلی داری کجاشو دوست داری مشکلات رو میشه رفع کرد اونجایی که دوست داری هم میشه بهتر کرد

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

روتین پوستیت چیه چی میزنی به صورتت من جا جوش دارم چه کنم

بیشتر از برند های نوآکنه ، سیمپل و اوردینری ، سریتا هستن

مدام عوض میکردم تا اونی ک بلاخره با پوستم سازگار بود رو پیدا کردم، من زیاد جوش نمیزنم چون پوستم خیلی خشکه زیاد تجربه اینو ندارم یکی از دوستام لیزر رفت بهتر شد

ما ادما 24 ساعت دنبال ایراد گرفتن از خودمونیم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...