2777
2789
عنوان

قیافم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا پوستت چیکار کردی منم همش با پوستم درگیرم بد نی اما خوبم نی همش جوش میزنم با اینکه خیلی رعایت میک ...

اره بدی روتین پوستی همینه انجام بدی سالها یکی دو هفته بیخیالش بشی پوستت برمیگرده ب حالت قبل کم کم

من در همین حد ک روتینم رو رعایت کنم اگه مدام جوش میزنی حتما آزمایش بده و دلیلش رو پیدا کن حتما دلیلی داره و میتونی درمان کنی

اره بدی روتین پوستی همینه انجام بدی سالها یکی دو هفته بیخیالش بشی پوستت برمیگرده ب حالت قبل کم کممن ...

ژنتیکیه سنمم ۱۹ برا همینه آزمایش هام اوکیه جوش قرمز نمیزنم مگر اینکه فست فود بخورم پریود بشم و اینا جوش ریز ریز جاشون چال میشه یا لک میشه هی لک قبلی رو درمان میکنم جوش جدید لک جدید و جای جدید

بیشتر از برند های نوآکنه ، سیمپل و اوردینری ، سریتا هستن مدام عوض میکردم تا اونی ک بلاخره با پوستم س ...

به نظرت اوردینری خوبه؟پوستم چربه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

ژنتیکیه سنمم ۱۹ برا همینه آزمایش هام اوکیه جوش قرمز نمیزنم مگر اینکه فست فود بخورم پریود بشم و اینا ...

بخاطر سنتم هست درسته

سعی کن ضد جوش استفاده کنی از اونا ک وقتی جوش فعاله میزنی بهش

من سرم هاشو استفاده میکنم راضیم واقعاً

چه خوووب

مرسی عزیزم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

من سرم هاشو استفاده میکنم راضیم واقعاً

نیاسینامید و آزلائیک چطورن؟

نیاسینامید و آزلائیک چطورن؟

نیاسیامید رو چن باره ک دارم شارژ میکنم در کنار هیالورونیک

برای آبرسانی و لکه ها و منافذ واقعاً جوابه برای من و پوستم رو شاداب کرده اون دومی رو استفاده نکردم حقیقتش تا حالا

نیاسیامید رو چن باره ک دارم شارژ میکنم در کنار هیالورونیک برای آبرسانی و لکه ها و منافذ واقعاً جوابه ...

مرسی عزیزم