2777
2789
عنوان

واییییییییییی

95 بازدید | 26 پست

مشاورم ۲ ساله مشاورمه بعد امشب زنگ زد بعد منو سطح مو بالا برده بود گفتم مرسی سطح ۳ بردینم گفت چی گفتم دارم تشکر می کنم بابت سطح۳ بردنم گفت از خودت تشکر کن هر چقدر فکر کردم باید ارتقا سطح می دادمت وبعد گفت چه خبر گفتم من میشه فلان منبع بخونم گفت درسنامه فلان کن ازه تمرین از اون حل کن خیلی خوبه بعد گفت خوبه اوضاع گفتم اره دارم می خونم واقعا مشکلی نیس گگفت افرین از همیشه اعتماد به نفست بیشتره و پرو تری و می دونم تهش قراره خوب بشه چیزی که تو هیچوقت فکر نمی کردی بعد گفت سوالتو بپرس گفتم سوال ندارم مرسی گفت مراقب خودت باش )اخه هر وقت اینو می گفت بعد می گفت خدا حافظ) بعد گفتم خسته هم نباشین گفت مرسی واقعا بابت و جودییتت شب بخیر گفتم شب شما هم بخیر چند ثانیه سکوت شد من زدم قطع کردم اخرین لحظه حس کردم می خواست حرف بزنه قطع کردم

وایی می ترسممم اخه خیلی زود بهش بر می خوارهوه همه چییی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چرا من آخرش منتظر ابراز علاقه بودم؟

شماهم همچین حسی گرفتین؟

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

چقدر شلوغش میکنی

یه مکالمه عادی بود

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

یعنی چی

همون داستانهای تکراری عاشقانه ی استادو شاگردی.

احساس میکنم داره بینتون یه چیزی شکل میگیره

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

خب ابراز علاقه کردهپسر گفته مرسی به خاطر وجودت

نه مثلا بگه دوستت دارم😁