2777
2789
عنوان

نمیدونم چیه😕

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 69 پست
نمیدونم چراخندم گرف😂😂

🙈🙈🙈🙈🙈

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شایدبشه حسش کرد خب لامصب بدن ماخانوماهم پیچیده اس،ی اتفاقایی ام ک واسمون میوفته عجیبه هیشکی باورش ن ...

اره والا ، بیشترین مصیبتا برا ماست ازونور گنده ترین حرفارم ما میشنویم

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
مطمئنی😞نگران شدم یهو

آره عزیزم

احتمالا سیستم گوارشت مختل شده

ملین بخور رودهات کار کنه

اگه بازم سر و صدا داشت برو دکتر 

شاید آی بی اس داشته باشی سندروم روده تحریک پذیر

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
ولی فکر کنم خیلی خنده دار باشه اتفاق بیافته😂😂😂😂وااای،دلم درد گرفت از بس خندیدم

خیلی بده

چون مثل نفخ ارادی نمیتونی نگه داریش

یهو زااااارت😐😐😐😐😐

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
آره عزیزم احتمالا سیستم گوارشت مختل شده ملین بخور رودهات کار کنه اگه بازم سر و صدا داشت برو دکتر& ...

مرسی عزیزم😘

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺
منظورم همون خارج شدن هوا بود خواستم درحالت شوخی بگم که خجالت نکشم🙈

اها ، اون که همه دارن مخصوصا بعد رابطه 

خیلی بده چون مثل نفخ ارادی نمیتونی نگه داریش یهو زااااارت😐😐😐😐😐

یبارجلوی مامانم اینطوری شدم😔حالاهمش سوژه ام میکنه😞

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺
یه جورایی مثه آروغه.حالا حس کن واژن اروغ بزن حباب حباب میشه دیگه چون راهش بستس اونجا خفه میکنه

وای چقد خندیدم خدا خیرتون بده 😂😂😂

یبارجلوی مامانم اینطوری شدم😔حالاهمش سوژه ام میکنه😞

😆😆😆😆😆