hoorammm مدیر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 866 عنوان نمیدونم چیه😕 | مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 69 پست تابحال شده ازرحم صدابیاد؟😐یه چیزی مث زمانیک معده نفخ میکنه یاگرسنه میشی قاروقورمیکنه،تابحال اینطوری نشدید؟من الان ازرحمم صدامیاد😐چرااینطوریه؟ واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺ 1397/03/14 | 17:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شایلینsh عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 1329 😂😂😂😂من ک مجردم ولی تصورش کردم خیلی خنده داره اره خیلی بده کاملا هم غیر ارادیه اونم با چه صداهای ضایعی 🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
hoorammm مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 866 اره خیلی بده کاملا هم غیر ارادیه اونم با چه صداهای ضایعی 😂😂😂خدایااخه این مشکلات چیه واسه مامیفرستی واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺
شایلینsh عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 1329 😂😂😂خدایااخه این مشکلات چیه واسه مامیفرستی نه بابا مشکل نیست کاملا طبیعیه ، در اثر رابطه هوا وارد واژن میشه بعد که میخای حرکت کنی با فشار خارج میشه 🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
saharnazzzz عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 3578 وای بعد نزدیکی که خیلی ضایعست ، همه جا ساااکت بعد پاهاتو تکون میدی پرت پرت صدا درمیاد خیلی خجالت میک ... قبل از نزدیکی رو شکم بخواب بگو شوهرت مثانه و رحمتو فشار بده اینجوری دیگه پرت و پرت هوا خارج نمیشه😂
hoorammm مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 866 نه بابا مشکل نیست کاملا طبیعیه ، در اثر رابطه هوا وارد واژن میشه بعد که میخای حرکت کنی با فشار خارج ... خب بده دیگابرمون میره😦بااینک دست خودمون نیس واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺
hoorammm مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 866 قبل از نزدیکی رو شکم بخواب بگو شوهرت مثانه و رحمتو فشار بده اینجوری دیگه پرت و پرت هوا خارج نمیشه😂 من دراوردی بود😂 واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺
شایلینsh عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 1329 قبل از نزدیکی رو شکم بخواب بگو شوهرت مثانه و رحمتو فشار بده اینجوری دیگه پرت و پرت هوا خارج نمیشه😂 نه ربطی به اون نداره ، در طی رابطه اینجوری میشه وگرنه قبلش که نمیشه 🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
saharnazzzz عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 3578 نه ربطی به اون نداره ، در طی رابطه اینجوری میشه وگرنه قبلش که نمیشه قبلش میگن اینکارو کنین ک هواش گرفته بشه نمیدونم دیگ