بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین الان یکی تاپیک زده بود عروسشون هر روز اونجاست و... ادامه ماجرا . ...خیلی دلت میخواد ببینیش بیاد خونه خودتون . خونه اونا نه هفته ای یه بار بیشتر نرو.وگزنه دوماه بعد اینجا میای تاپیک میزنی و کمک میخوای
من مسئله ای برام عجیبه قدیم دختر بعد عروسی میرفت خونه مادرشوهر تو یه اتاق زندگی میکرد الان امکان نداره یه دختر اینطوری زندگی کنه همه میگن مگه میشه بعد همین دخترا سه سال عقد همش خونه مادرشوهرن تا کلی اختلاف و ناراحتی پیش میاد
شرایط مالی ندارین مجبور نبودین عقد کنین من ونامزدمم شرایط مالی نداریم واسه همین عقد نکردیم البته اونا رسم دارن چندسال جوونا عقد کرده بمونن ولی من راضی نشدم
بدترین جا برای مشورت در این مسائل همین سایت هست.. چون نمیدونی طرف چند سالش هست. چه تجربه ای مثبت یا ...
من با دو تا روانشناس برای ویزیت رفتم حتی اونا هم راهنمایی خوبی نمیکنند باید خیلی بگردی یا شانس داشته باشی مشاور خوب پیدا کنی تو زمونه ای که به هر روانشناس و مشاوره ای اعتمادی نیست وای به حال بقیه 🥴
..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔