2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 139 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا منطقی نیست خب دیگه زن و شوهر شدیم

ینی هرسب پیشش بخابی منظورته یا فقط ببینیش؟ اگه میخای بخابی توعقدی زیاد اینکارو نکن بزار برا عروسی هرشب پیششی پلی هرشب ببینیش اشکالی نذارهکه

همین الان یکی تاپیک زده بود عروسشون هر روز اونجاست و... ادامه ماجرا . ...خیلی دلت میخواد ببینیش بیاد خونه خودتون . خونه اونا نه هفته ای یه بار بیشتر نرو.وگزنه دوماه بعد اینجا میای تاپیک میزنی و کمک میخوای

من مسئله ای برام عجیبه قدیم دختر بعد عروسی میرفت خونه مادرشوهر تو یه اتاق زندگی میکرد الان امکان نداره یه دختر اینطوری زندگی کنه همه میگن مگه میشه بعد همین دخترا سه سال عقد همش خونه مادرشوهرن تا کلی اختلاف و ناراحتی پیش میاد

پس اگه استقلال دوست داری یکشب هم اونجا نمون

من مسئله ای برام عجیبه قدیم دختر بعد عروسی میرفت خونه مادرشوهر تو یه اتاق زندگی میکرد الان امکان ندا ...

والا خونه مادرشوهرم یه سوئیت کوچولو مبله دارن همسرم گفت عقد بریم اونجا برا خودمون باشیم تا بعد بریم خونه خودمون

لایک نکن😑

خب شرایط مالی نداریم برا همین نمیریم فعلا

شرایط مالی ندارین مجبور نبودین عقد کنین من ونامزدمم شرایط مالی نداریم واسه همین عقد نکردیم البته اونا رسم دارن چندسال جوونا عقد کرده بمونن ولی من راضی نشدم

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

شرایط مالی ندارین مجبور نبودین عقد کنین من ونامزدمم شرایط مالی نداریم واسه همین عقد نکردیم البته اون ...

خونه میتونیم تهیه کنیم ولی همسرم چون سربازی نرفته گفتیم دیرتر میریم

لایک نکن😑

بدترین جا برای مشورت در این مسائل همین سایت هست.. چون نمیدونی طرف چند سالش هست. چه تجربه ای مثبت یا ...

من با دو تا روانشناس برای ویزیت رفتم حتی اونا هم راهنمایی خوبی نمیکنند باید خیلی بگردی یا شانس داشته باشی مشاور خوب پیدا کنی تو زمونه ای که به هر روانشناس و مشاوره ای اعتمادی نیست وای به حال بقیه 🥴

خب بقیش اون بیاد خونه ما؟

خیررررر.

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

من فامیلمون مشهد زندکی میکرد تو دوازده سالکی عقدش کردن چهار سال عقد بودن بعدش طلاق گرفتن سر اینکه پسره دختره رو نمی خاست و ازش دلسرد شده بود

بخدا انقد عقد موند کار خوبی نیست مشکل پیش میاد