2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 139 پست
بعدا که شوهرت ازت خسته و ضده شد و میل به عروسی نداشت میفهمی منظورمون چی بود عزیزم

عاشق واقعی هیچوقت از معشوقش خسته نمیشه

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

وا شب میخایم پیش هم باشیم خب😐

آنقدر بعد عروسی پیش هم میتونید که دیگه حالتون از همدیگه بهم میخوره

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر از وقتی عقد میکنید تا عروسی،دائم پیش هم باشید،دیگه شوقی برای زندگی جدید ندارید،همه چیز تجربه کردید و اصولا آقایون شل میشن،ازطرفی این مدل زندگی یه حالت گاو شیر پلنگ داره،یعنی عروسی کردی،اما نکردی،عقدی ولی دائم پیش همدیگه اید،پیش همدیگه اید،اما مستقل نیستید و خانواده هاتون هم هستن..خلاصه جالب نیست،دردسرو حرف و حدیث هم زیاد داره

اندازه نگه دار که اندازه نکوست،مطمئن باش ضرر نمیکنی،گاهی یه کوچولو دور بودن و دلتنگ شدن رابطه رو شیرین ترو خواستنی تر میکنه

اینایی که میگن زیاد پیش هم نباشید،همه متاهلن،تجربه دارن،یه چیزی میدونن که میگن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
من با دو تا روانشناس برای ویزیت رفتم حتی اونا هم راهنمایی خوبی نمیکنند باید خیلی بگردی یا شانس داشته ...

زیاده.. اینترنتی چک کن و نظرات بقیه رو بخون در مورد اون رواشناس..

حداقلش در بدترین حالت راهنمایی اشتباه نمیشی... این سایت برای اینه که مثلا یک لباس یا کفش خریدی و میزاری میگی با این شلوار میاد؟ چه رنگی بخرم بهتره؟ نه مشورت در مورد مسائل حساس زندگی.

طرف خواستگار امده براش میاد تو سایت میگه.. خب من فرضا آدم بخیل و حسودی هستم و چشم ندارم دو نفر به هم برسن.. خب راهنمایی اشتباه میکنم بهت..

🤣🤣🤣🤣

والله واقعیتعهعع .

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

والا خونه مادرشوهرم یه سوئیت کوچولو مبله دارن همسرم گفت عقد بریم اونجا برا خودمون باشیم تا بعد بریم ...

زندگی هزار جور پایین بالا داره انشاا... که همیشه روی خوشش رو ببینی ولی خواهرم موقع عقد زیاد می رفت خونه مادرشوهرش یه طبقه ی جدا دستشون بود

الان چند بار بهش تیکه انداختن فلانی کارتون خواب بود بعد عقد یه شبم خونه پدرش رو ندید لنگ جای خو اب بود

اگر از وقتی عقد میکنید تا عروسی،دائم پیش هم باشید،دیگه شوقی برای زندگی جدید ندارید،همه چیز تجربه کرد ...

خب ما عروسی رو زود بگیریم ولی بعد دوسال بریم خونه خودمون چی؟

لایک نکن😑

خونه میتونیم تهیه کنیم ولی همسرم چون سربازی نرفته گفتیم دیرتر میریم

کلا عقد کردین وولی نرفتین تو یه خونه بزرگترین اشتباه رو انجام دادین

من حتی حاظر نیستم۱روز بعداز عقد خونه مامانم باشم

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

کلا عقد کردین وولی نرفتین تو یه خونه بزرگترین اشتباه رو انجام دادینمن حتی حاظر نیستم۱روز بعداز عقد خ ...

اینجوری باید صذسال صبر کنی همه چیز تکمیل بشه

نه به اون شوری نه به این بی نمکی

لایک نکن😑