2777
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 139 پست

هفته یک بار برو بزار دلتنگت بشن انقد نرو بگن ای وای باز این اومد هر وقتم رفتی مثلا برا شام هیچوقت صمیمی نشی مثل غریبه ها رفتار کن احترام بزار بگو مامان جون چجوری کمکت کنم چیکار کنم مثلا بعد شام هم کمک کن سفرع جمع کن اگه اون رفت واس شستن ظرفا بگو من میشستم دیگه اکرم نرفت خودت برو و بشور بعدش بشین چ دست به هیچی نزن البته اگه كسی نیست کمک کنه در پذیرایی گاهی کمک کن مثلا اون چاییی ریخت تو ببر پذیرایی کن اینجوری شوهرتم میبینع همه میبینن زحمت میکشی کلا سعی کن کارات رو رونمایی کن مثلا من وقتی میرم مهمونی یا مهمون میاد چایی رو اونا که ریختن ازشون میگیرم خودم میبرم پذیرایی کنم اونوقتم شوهرم میاد و ازم میکیره فکذ میکنه کار خودم بوده 😁😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم عقد بودم میرفتم میپوندم همه کارم میکردم چون مادر شوهرم زن خوبی الانم برم ببینم دست تنهاس کمک میکنم فقط آشپزی اصلا نمیکنم چون از آشپزی متنفرم خواهر شوهرمم باشه اون بپز من جمع میکنم میشورم گاهی هم نمیزاره ولی اکثرا دوست ندارم بقیه برام دولا راست بشن اونا هم آدمن دیگه

چرا منطقی نیست خب دیگه زن و شوهر شدیم

حالا ما بیاییم دو ساعتم چراشو به شما بگیم

وقتی نمیخوای قبول کنی آب در هاونگ کوبیدنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وا شب میخایم پیش هم باشیم خب😐

عجیبه ؤلی تو عقد پیش هم نباشید پر رنگ ترید تو خونواده ی ما رسم نیست اصلا مثلا من نزدیک یک سال عقد بودم یكبارم تنها نبودیم باهم حتی واس ازمایش و ... 😑 ولی خب خیلی این رسممونو دوست داشتم چون تا عروسی خیلی واسم اشتیاق داشت شوهرم

نه والا سه شب خونه مادرشوهرن سه شب خونه مادر عروس تازه هردو لباساشونو بردن اونجا گذاشتن وسیله هاشونو

اونجوری هر موقع بری میگن ای بابا باز این اومد که

یه کاری کن مثل مهمون باشی اونجا و احترام نگه دارن برات

نه اینکه دم به دقیقه خونشون باشی دیگ حرمت نمونه

هفته ای یکبار شوهرت بیاد خونتون

یبار هم تو برو

بقیه روزا هم بیرون برید

چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲...۱۴۰۳/۳/۱۹

من کلا اینجارو درک نمیکنم

هم میگن دوران عقد رابطه نباشه

همن میگن پیش هم نمونید تا احترام ها بمونه سر جاش و اکثرررررررشون با خانواده شوهر مشکل دارن😐😐😐😐

استارتر ببین خانواده همسرت چه جوری هستن

در هفته ۴ شبش اونجا باش اگر همسرت راحته سه شب هم خونه شما

کمک کردن هم در حد معقول نه همه کار هارو انجام بدی

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....