دیشب اینکار کردم شانس آوردم رومبل بالا سر بچه بودم دیدم پاشو انداخته رو بالشت ته پاش رو شیکم بچه بود یدونه زدم تو سرش گفتم پاشو زرافه خودت جمع کن🤣 خیلی درازه کلا
موندم با دو تا بچه ی شیر به شیر چی کار کنم کلی گریه دارم کلافه ام تازه دوروزه زایمان کردم دعا کنید ب ...
ای خدا....خدا کمکت میکنه بعدا راحت میشی ...انگاری به بچه داری..من فاصله انداختم الان دهنم صاف شده..یکی شیر میخاد یکی غذا یکی بازی و کلاس...یکی خواب..یکی باید ببرمش پارک یکی باید تکون بدم بخابه...قشنگ ۱۰ سال خونه نشین شدم...یبار بزرگ میشن هیکلت درست میکنی..من دوباره زایمان کردم همه چی ریخت بهم...۳۰ کیلو اضافه وزن آوردم شوخی نیستا....جنسشون چیه؟ بعدا راحتی ۴،۵ سال دیگه آزاد میشی
آخ آخ چقدر سخته اینجوری بنظرم به رو خودت نیار و بمون اون نباید تایین تکلیف کنه اصلا به روت نیار تا ز ...
کلا روش زیاده تک و تنها دیشب تو اتاق نشسته بود به همسرم روی خوش نشون نداد با پدرو مادرم دعوا داره اونا رو هم فراری داده ولی تا خواسته ای داره خودشو به مریضی میزنه و حرفشم به کرسی مینشونه ولی ما دلمون نمیاد استرس بدیم به پدرو مادر مون و بگیم مریضیم و اینا . دلم میخواد بره از این خونه