2777
2789
عنوان

درد غم

78 بازدید | 6 پست

یه موقع هایی یه درد هایی تو زندگی هست که نه میتونی کاری واسش بکنی و نه میتونی حتی به بقیه اونو بگیش و درد و دل کنی

وقتی بچه هستی فکر میکنی طبیعیه و یکم که بزرگتر میشی میبینی زندگیه بقیه اینجور نیست و تعجب میکنی

نوجوون که میشی خودتو به در و دیوار میزنی تا نجات پیدا کنی

به اخرای نوجوونی که میرسی و میفهمی که تلاشات فایده ای نداشت تصمیم میگیری فقط منتظر بمونی که تموم شه

ببینی این آدما یا خدا کی خسته میشن از زجر دادنت

و من حتی میترسم افکار و عقیده واقعیم رو یه جا بنویسم یا به یکی بگم

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

یکم که بگذره می بینی بیشتر زندگی ات با حرص و حس بد تباه کردی. در صورتی که این احساس های بد تغییری تو هیچ چیزی ایجاد نمی کردن. فقط فرصت هات نابود می کردن

دلن می خواد برگردم و از اول همه سختی ها رو بدون حرص خوردن و ناراحت بودن دوباره زندگی کنم چون در نهایت همه سختی ها می گذره و همه آدم های زندگیت تغییر می کنند

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یکم که بگذره می بینی بیشتر زندگی ات با حرص و حس بد تباه کردی. در صورتی که این احساس های بد تغییری تو ...

نمیدونم چطور باید این حرص و اذیتی که میشم رو اینجا توصیف کنم

فقط میتونم بگم که این دسته من نیست

نمیتونم تو جهنم باشم و نسوزم

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

نمیدونم چطور باید این حرص و اذیتی که میشم رو اینجا توصیف کنمفقط میتونم بگم که این دسته من نیستنمیتون ...

چون زیادی همه چیز جدی می گیری خیلی چیزها آنقدرها هم مهم نیست.

الان که کلی تجربه از سر گذروندم با خودم می گم حیف از عمری که با حس بد رفت

زندگی سخته، ولی خب میگذره

سعی کن از لحظات شادی که داری لذت ببری، مشکلات هم خودشون به مرور زمان حل میشن

یا نهایتش باید بپذیریش و رهاش کنی

music is the only thing keepin' the peace when I'm fallin' to pieces