2777
2789
عنوان

به دادم برسید

106 بازدید | 14 پست

بچه ها دیشب خیلی گریه کردم خوابیدم الان بیدار شدم سرم و چشمام وحشتناک درد میکنه داخل سرم انگار نبض میزنه قرص هم ندارم چیکار کنم امروز باید برم یه جای مهم

دنیا خیلی بی رحمه عزیز ترین کستو میگیره و توقع داره بازم به زندگیت ادامه بدی...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یه دوش بگیر

بسته به علاقه ات سرد یا گرمش به خودت بستگی داره!

اگر عطر نرگس طبیعی داری برای سردرد خوبه .

یا عود های خوب و طبیعی.

گلاب و دم نوش های تسکینی هم خوبن.

ان شالله اوکی بشی.💐

سرتو محکم ببندسینوزیتی؟

نه سینوزیت ندارم ولی گریه میکنم سرم درد میگیره الان سرم سنگین شده انگار داخلش نبض میزنه

یه دوش بگیر بسته به علاقه ات سرد یا گرمش به خودت بستگی داره!اگر عطر نرگس طبیعی داری برای سردرد خوبه ...

اینم یادم شد

اگر خیار دارید حتما یه چند حلقه خیار بذار رو چشات.

پوستشم روی صورتت، عطر خیار هم آرامش بخشه

اینم یادم شد اگر خیار دارید حتما یه چند حلقه خیار بذار رو چشات.پوستشم روی صورتت، عطر خیار هم آرامش ب ...

ممنونم از شما

نه سینوزیت ندارم ولی گریه میکنم سرم درد میگیره الان سرم سنگین شده انگار داخلش نبض میزنه

عیب نداره بخاطر اعصابته

منم سرم دندون هام و دست چپم از ارنج تا مچ درد میگیره بعد هربار گریم مامانم ببینه گریه میکنم میگه اومدی گفتی قرص میخام میکشمت😂

عزیزم هیچی ارزشش نداره که گریه کنی اینو از من بشنو که چشام کور کردم برای ادما ومشکلات

وای اره وقتی خیلیی گریه میکنی این حالی میشی منم شدم خودش کم کم خوب شد

من وقتی زیاد گریه میکنم اینجوری میشم تا چند روز سرم درد میگیره

عیب نداره بخاطر اعصابته منم سرم دندون هام و دست چپم از ارنج تا مچ درد میگیره بعد هربار گریم مامانم ب ...

من گریه میکنم سر درد نمیگیرم ولی زمانی که دیگه خیلی زیاد گریه کنم سردرد میگیرم کل دیروز گریه کردم به خاطر همین امروز اینجوری شدم