2777
2789
عنوان

فرام😳

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 46 پست
[QUOTE=415978710]وا مگه نگفتن استخونای اون بچه هاست😵💫چقدر داره کش پیدا میکنه[/QUOTتازه برای فصل ۵ ...

چندساله بازیچه دست اینا شدیم،تهش میفهمیم همه چی تو رویا اتفاق افتاده و همشون مثل بابای ویکتورن😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشکی. سریالم تموم شه پدر مارو در اوردن اینقد کش دادن😂

تو یه کانالی خوندم نویسنده سریال مصاحبه کرده گفته ۲۰ سال طول کشید تا فرامو بنویسم

این نخواد سریالو کش بده پس کی بده؟😂

تو یه کانالی خوندم نویسنده سریال مصاحبه کرده گفته ۲۰ سال طول کشید تا فرامو بنویسم این نخواد سریالو ک ...

دهنمون سرویسه ،تا انتقام این ۲۰ سال و نگیره ول کن نیس

یا عماد و من لا عماد و له  
کلی جمجمه و استخون بود اون گوداله پر بود

ن بابا دو نفر بودن بغل هم😑

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بابای ویکتور داره توهم میزنه

کارزد پوش سوفیا

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

اح اح ته واااااا 😒 فک نکنم یا نجات پیدا میکنن یا نه دیگه ،چجور میتونن تهش و وا بزارن

فکنم نجات پیدا نمیکنن فکر میکنم فقط حقایق روشن میشه همین🤏😑