2777
عنوان

زایمان زودرس

91 بازدید | 9 پست

سلام خانما کسی بوده زایمان اولش زودرس باشه و کیسه اب پاره بشه علت زایمان زودرس حاملگی بعدیش چند ماه بعد بوده بعدی رو کامل دنیا اورده یا اونم زودرس بوده

ببین معمولاً زایمان زودرس از استرس و شاید عفونت ادراری باشه .

با یکبار سابقه برا دفعات بعد سرکلاژ میکنن دهانه رحمت میدوزن من اولی هشت ماهه دنیا اومد نموند چون ریه هایش کامل نبود .ولی سه تای دیگه رو دکتر سرکلاژ کرد و نه ماه استراحت مطلق فاصله بینشونم دوسال دوسال بود

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بچه ی سومم خیلی پایین بود کیسه ی آب براثرعفونت ادراری پاره شد پسرم36هفته دنیا اومد ولی چون قابل پیش بینی بود آمپول ریه رو زده بودم ولی خب هم کم خون بود و هست هم کم وزن2کیلو و50گرم بود ولی حال ش خوب بود نیاز نشد بره دستگاه

ببین معمولاً زایمان زودرس از استرس و شاید عفونت ادراری باشه .با یکبار سابقه برا دفعات بعد سرکلاژ میک ...

سرویکسم خوب بود کیسه ابمپاره شد اینبار سرکلاژ نشدم بازم دفعه بعد سرکلاژ میشم

زایمانت طبیعی بود بهت فشار نیومد هر دوسال؟

سزارین میکنن دیگه سرکلاژ معمولن

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼