rose_catcher مدیر عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 1377 عنوان موی فر | مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 35 پست میخوام موهامو فردائم بکنم ولی احساس میکنم از مد افتاده؟!موهای خودم وز و حالت دارن باید کراتین کنم که موی لخت اصلن بهم نمیاد بخاطرهمون میخام فر کنم 1405/04/02 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهااااررررررررهههههه عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 2365 ندیدم فر به کسی بیاد دوستای فرفریم هم وقتی که صاف میکردن خیلی جیگر میشدن به من خیلییییی میاد اما موهای خودم لخت لخت لخته متاسفانه
2026_ealda عضویت: 1404/11/21 تعداد پست: 418 ولی خیلی بهم میاد فر نمیدونم چیکار کنم خودمم احساس میکنم از مد افتاده برا اوایل ۹۰ بوده هر کاری دلت میخواد بکن ولی چیزی که من دیدم به خیلیا نمیاد
rose_catcher مدیر استارتر عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 1377 چرا محصول استفاده نمیکنی ک یه فر قشنگ بهت بده چه محصولی؟آخه موهای خودم در اون حد فر نیستن که بگم یه چیزی بزنم همونطوری فر بمونن
رز_1400 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1792 آره اونو میدونم به نظرت زشته که بخوام فردائم کنم؟ بیشتر بستگی داره که بهت بیاد یا نه اگه بیاد خیلی خوشگل میشه تجربه خوبیه :)
بهااااررررررررهههههه عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 2365 چقدر میشه؟من پرسیدم ۶تومن گف موهامم تایکم بالاتر از باسن هس من موهام تا شونه گفت ۸ میلیون دو ماه پیش
بهااااررررررررهههههه عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 2365 من موهام پایین تر از شونه ۸نیم دادم ببخشید عزیزم بعدش شامپو خاصی میزنی؟؟موهات آسیب ندید؟رو موی رنگ کرده هم میشه،فکر کرد؟رنگ بدون دکلره منظورمهمیشه راهنماییم کنی نکته ای چیزی میخام انجام بدم
bellaaaaaa عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 1067 چه محصولی؟آخه موهای خودم در اون حد فر نیستن که بگم یه چیزی بزنم همونطوری فر بمونن مال من موج داره رو به فر اونقد فر ریز نیستنکرم مو نانوگلوبال من استفاده میکنم راضیم شما میتونی ی دوره استفاده کنی اگ راضی نبودی بعد بری برای کراتین یا فر السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
rose_catcher مدیر استارتر عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 1377 بیشتر بستگی داره که بهت بیاد یا نه اگه بیاد خیلی خوشگل میشه تجربه خوبیه خودمم خیلی دوس دارمم اصن موی فر یجور دیگه منو قشنگ میکنه برعکس موی لخت میچسبه به کلم افتضاح
رز_1400 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1792 خودمم خیلی دوس دارمم اصن موی فر یجور دیگه منو قشنگ میکنه برعکس موی لخت میچسبه به کلم افتضاح خب پس بکن عشقم منتظر چیی. ولی شاید بتونه فر هاتو احیا کنه که با استایل کردن فر کامل بشه حالا یکی دوجا مشاوره برو ببین کدوم مناسبته :)
rose_catcher مدیر استارتر عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 1377 مال من موج داره رو به فر اونقد فر ریز نیستنکرم مو نانوگلوبال من استفاده میکنم راضیم شما میتونی ی دور ... مرسی امتحان میکنم
تالیس عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 1350 اگه خودت میگی بهت میاد پس انجامش بده. چرا خز باشه آدمای موفرفری همیشه وجود داشتن😂 منم موهام فره خیلی دوستشون دارم منتها دنگ و فنگش یکم زیاده
rose_catcher مدیر استارتر عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 1377 خب پس بکن عشقم منتظر چیی. ولی شاید بتونه فر هاتو احیا کنه که با استایل کردن فر کامل بشه حالا یکی دوج ... آره باید چندتا سالن برم ببینم. چی میگن میدونی جلوی موهامم کم پشت شده فر کنم کمتر به چشم میاد
rose_catcher مدیر استارتر عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 1377 اگه خودت میگی بهت میاد پس انجامش بده. چرا خز باشه آدمای موفرفری همیشه وجود داشتن😂 منم موهام فره خیل ... احساس میکنم فردائم کردن برا دهه ۸۰ ۹۰ بود الان ندیدم زیاد کسی انجام بده خودت موهات فر باشه بحثش جداس
دنیای_کثیف عضویت: 1405/02/20 تعداد پست: 153 ببخشید عزیزم بعدش شامپو خاصی میزنی؟؟موهات آسیب ندید؟رو موی رنگ کرده هم میشه،فکر کرد؟رنگ بدون دکلره م ... من ۳سال دارم انجام میدم آره شامپو مخصوص ماسک داخل حمام بیرون حمامشانه که اینام بایدمارک خوب باشههزینه هاش زیاد شدهدیگه بنظرمن ارزش نداره فر کردولی فر به همه میادآره روی موی رنگ کرده میشه