من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
وای چقدر بد ، الان از شغلتون راضی هستید ؟بنظرتون رشته خوبی هست ؟
از جایگاه اجتماعیم راضیم اما خب واقعا حال روحیم بده لرزش دست شدید دارم عصبی میشم دهنم قفل ودستام کج میشه
ریزش مو شدید دارم همیشه غمگین و مضطربم الان یکم شادم بعد یهویاذم میفته فردا بافلان ادم عوضی قرار روبرو بشم حالم خراب میشه
سیستم اداری هم که میدونید چقدبده کثیفه مختله برای هرکاری باید ده بار بری تا انجام بشه واقعا دلم میخاد یمدت کار نکنم
اگرزن ستیز ونژادپرست هستی ، به خودت اجازه میدی به دختر مجرد بگی ترشیده و ازدواج رویک دستاورد میدونی و تحقیر انسانها برات یکسرگرمی محسوب میشه ، اگر رنگ پوست ، چهره ، قد ، زبان ، لهجه ، قومیت ، ثروت و یاهرویژگی انتسابی دیگری را دستمایه ی تمسخرو آزاردیگران میکنید ; اگراززخم زبان وکوچک کردن ادمهالذت میبریدلطفااز دایره ارتباط من فاصله بگیرید.نه درتاپیکهای من حضورداشته باشیدونه در پی نظرات من درتاپیک دیکران دنبال تعامل باشید . من کوچکترین علاقه ای به همصحبتی باصاحب چنین تفکری ندارم .دنیاو ارزشهای من جایی فراتراز تحقیردیگران تعریف شده اندو برای من انسانها بارنگپوست و نژاد وجنسیتشان تقلیل پیدا نمیکنند. احترام / شعور / انسانیت برای من قابل مذاکره نیست پس اگر نگاه و ادبیات شمابرپایه تحقیر ، نفرت و ازار دیگران است دردامنه فکری وجهان و بینش من جایی ندارین ؛ این نه بحث است نه یک مجادله فقط یک مرزگذاری روشن هست و من برای باورها و مرزهایم بسیار احترام قائلم .
از جایگاه اجتماعیم راضیم اما خب واقعا حال روحیم بده لرزش دست شدید دارم عصبی میشم دهنم قفل ودستام کج ...
بهتون افتخار میکنم که آنقدر قوی هستین:)
امیدوارم که دیگه همچین چیز هایی رو تجربه نکنین
Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅
آخه خب رزیدنتی دوران تحصیل محسوب میشه مشخصه که درامد چندانی ندارهولی خب به شدت ارزششو داره چه مادی چ ...
میدونم رزیدنت چیه عزیزم
دارم میگم اگ به دوره عمومی و طرحش قانع باشی بعدش وارد بازار کااربشی راحت تری.... اخه همینجوریشم ۹ سال از عمرت حروم شده.... بعد بشینی باز بخونی برا تخصص بعدش رزیدنت تخصص بشی بین ۲ تا ۴ سال هم برا تخصص اذیت شی کلا عمرتو جوونیت میره به باد ازین لحاظظ میگم