2821
2789

خوشحال که چه عرض کنم

ولی من از وقتی وارد این رشته شدم بین سال بالاییای فارغ التحصیل شده و اساتید کسیو ندیدم ناراضی باشه از درامدش

البته رزیدنتا خیلی غر میزنن ولی خب اونم یه دوره ست که میگذره

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا چیه من میشنوم واقعا 🤦والا بیشتر از ده تا پزشک دوربرمه هیچ کدوم اینجوری نیستن این حرفا رو از کج ...

از کجا انقد مطمین حرف میزنی همین فامیلمون میگفت وقتی ک شیفت تموم میشده ۹۰ درصد پسرا حتمن مواد میزدن .....

.

چون درسشون خیلی سنگینه بیشترشون دوران دانشجویی متاسفانه مواد میزنن تا سرحال بشنو درس بخونن به مرور ا ...

🤣🤣🤣

معتادم که شدیم تو این سایت

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

اخه نزدیک ترین شخص بهشون منمو اینک فامیل بشدتتت نزدیکه وصمیمی ایم واقعا سادگیشونو میبینم میبینم ک می ...

شاید جای دیگه سرمایهگذاری و ... انجام دادن عزیزم

دو تا برادر من پزشکن و درامدشون خیلی خوبه شکر خدا

دوست برادرم ارتوپد هست اتفاقا و درآمدش عالییی و نجومی

دوستان دیگش هم همینطور

یکی از دوستانش زن شوهر پزشکن و درامدشون ماهانه بالای سه تومنه

خوشحال که چه عرض کنمولی من از وقتی وارد این رشته شدم بین سال بالاییای فارغ التحصیل شده و اساتید کسیو ...

خب رزیدنت بیچاره اگ میموند تو دوره عمومیش حقوقش بیشتر بود ولی خب یکم تلاش میکنن اون حقوقی ک بایدو بعدن در میارن

ولی بنظرم برا پزشکی باید موند تو دوره عمومی...

.

وای چقدر بد ، الان از شغلتون راضی هستید ؟بنظرتون رشته خوبی هست ؟

از جایگاه اجتماعیم راضیم اما خب واقعا حال روحیم بده لرزش دست شدید دارم عصبی میشم دهنم قفل ودستام کج میشه

ریزش مو شدید دارم همیشه غمگین و مضطربم الان یکم شادم بعد یهویاذم میفته فردا بافلان ادم عوضی قرار روبرو بشم حالم خراب میشه

سیستم اداری هم که میدونید چقدبده کثیفه مختله برای هرکاری باید ده بار بری تا انجام بشه واقعا دلم میخاد یمدت کار نکنم

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

خب رزیدنت بیچاره اگ میموند تو دوره عمومیش حقوقش بیشتر بود ولی خب یکم تلاش میکنن اون حقوقی ک بایدو بع ...

آخه خب رزیدنتی دوران تحصیل محسوب میشه مشخصه که درامد چندانی نداره

ولی خب به شدت ارزششو داره چه مادی چه فاکتورای دیگه

شاید جای دیگه سرمایهگذاری و ... انجام دادن عزیزم دو تا برادر من پزشکن و درامدشون خیلی خوبه شکر خدادو ...

عزیزم قرار نیست اگ بقیه پزشکا درامدشون خوبه بقیه ام خوب باشن😕چرا انقدددد پافشاری میکنی

تنها سرمایه گزاریشون طلاعه ک حقوق زنه میره جا طلا همین

.

از کجا انقد مطمین حرف میزنی همین فامیلمون میگفت وقتی ک شیفت تموم میشده ۹۰ درصد پسرا حتمن مواد میزد ...

عزیزم دارم برادرام و دوستاشونو میبینم دیگه از نزدیک

هر روز با هم رفت آمد داریم و دورهمی و ... داریم

تا حالا مواد ندیدم دستشون

نهایتا سیگار میکشن یا مشروب بخورن گاها

از جایگاه اجتماعیم راضیم اما خب واقعا حال روحیم بده لرزش دست شدید دارم عصبی میشم دهنم قفل ودستام کج ...

بهتون افتخار میکنم که آنقدر قوی هستین:)

امیدوارم که دیگه همچین چیز هایی رو تجربه نکنین

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

آخه خب رزیدنتی دوران تحصیل محسوب میشه مشخصه که درامد چندانی ندارهولی خب به شدت ارزششو داره چه مادی چ ...

میدونم رزیدنت چیه عزیزم

دارم میگم اگ به دوره عمومی و طرحش قانع باشی بعدش وارد بازار کااربشی راحت تری.... اخه همینجوریشم ۹ سال از عمرت حروم شده.... بعد بشینی باز بخونی برا تخصص بعدش رزیدنت تخصص بشی بین ۲ تا ۴ سال هم برا تخصص اذیت شی کلا عمرتو جوونیت میره به باد ازین لحاظظ میگم

.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز