2821
2789
عزیزم قرار نیست اگ بقیه پزشکا درامدشون خوبه بقیه ام خوب باشن😕چرا انقدددد پافشاری میکنی تنها سرمایه ...

همون طلا میدونی چقدر سود میده بهشون ماهانه؟؟؟

درآمد خانم فکر کردی مثل یه کارمنده؟؟؟

من چیزی که مطمئن هستم رو گفتم بهتون دیگه خود دانید

خب نداره که دیگهمن میگم همه پزشکان پولدارن چون دارم از نزدیک میبینم بعد شما میگی نمیدونن

همه پزشکان یعنی ۲۰۰ هزار نفر در ایران

همه ۲۰۰ هزار نفر اطرافیان شما هستن؟!؟!

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ؛ موجیم که آسودگی ما عدم ماست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میدونم رزیدنت چیه عزیزم دارم میگم اگ به دوره عمومی و طرحش قانع باشی بعدش وارد بازار کااربشی راحت تری ...

آره زمان زیادی میبره ولی من به شخصه تخصصو ترجیح میدم به عمومی

این عمری که میره پاش به نظرم کاملا ارزششو داره از هر لحاظ

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

همه پزشکان یعنی ۲۰۰ هزار نفر در ایران همه ۲۰۰ هزار نفر اطرافیان شما هستن؟!؟!

همه اطرافیان نیستن ولی حداقل باید تو ۳۰ تا پزشکی که میشناسم یکیشون درآمد کم میداشت دیگه مگه غیر از اینه؟؟؟

یا حداقل درآمد معمولی میداشت

البته درآمد کم دارن و درآمد کمشون در ماه ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومنه

همون طلا میدونی چقدر سود میده بهشون ماهانه؟؟؟درآمد خانم فکر کردی مثل یه کارمنده؟؟؟من چیزی که مطمئن ه ...

چرا فک میکنی فک کردم

از درامدشون خبر دارم اخه رو هم ۲۰۰ میل در میارن ک واقعااااا هیچیییی نیست

از حقوقشونم مطمینم

طلاهم ک ما خودمون ۷۰۰ گرم داریم ماهی فوقش ۵۰ سود میده بمون اونا چقد میخان سود بگیرن

.

همه اطرافیان نیستن ولی حداقل باید تو ۳۰ تا پزشکی که میشناسم یکیشون درآمد کم میداشت دیگه مگه غیر از ا ...

فقط ۳۰ نفر دیدی

هر وقت هر ۲۰۰ هزارتاشون رو ملاقات کردی و وضع زندگیشون رو دیدی اونوقت میتونی بگی همه پولدار هستن

آره زمان زیادی میبره ولی من به شخصه تخصصو ترجیح میدم به عمومیاین عمری که میره پاش به نظرم کاملا ارزش ...

۹ سال برا عمومی و طرحش ۴ سالم تخصص ۱۳ سال از عمر میره

فرض بر این میگیریم تو تویی۱۸ سالگی قبول شدی ۳۱ سالگی متخصص شدی ....

اگ درامدت ازون موقع مثبت ۵۰۰ میل بود ارزش داشت

از طرفی یه برنامه نویس تو ۲۰ سالگی( دورم برنامه نویس زیاد هست ک بچه سالن از رفیق بگیر تا دوستو اشنا)

یه برنامه نویس ۲۰ ساله اصن نه ۲۵ ساله درامدش مثبت ۵۰۰عه...

در هرصورت افراد رشته های پزشکی خیلی گناه دارن

.

چرا فک میکنی فک کردماز درامدشون خبر دارم اخه رو هم ۲۰۰ میل در میارن ک واقعااااا هیچیییی نیست از حقو ...

گلم نمیدونم شما درآمد خودتون چقدره که ماهی ۲۰۰ براتون زیاد نیست ولی همین الان تو همین سایت بگی ماهی ۲۰۰ درآمد شک نکن همه میگن درآمد بالایی دیگه اونم برای پزشکی که تازه کاره حدودا

کم کم بیشتر میشه درامدشون

درآمد کم میشه در حد کارمندی مثلا ۲۰ تا ۳۰ تومن از نظر مردم

وقتی شما میگی درامدشون کمه این میاد تو ذهنشون

فقط ۳۰ نفر دیدی هر وقت هر ۲۰۰ هزارتاشون رو ملاقات کردی و وضع زندگیشون رو دیدی اونوقت میتونی بگی همه ...

شما که یدونه از اون ۳۰ تا هم ندیدی درامدشون رو خبر داری🤦🤣

ولش کن بهتره با هم بحث الکی نکنیم

شما فکر کن درامدشون پایینه🤣

شما که یدونه از اون ۳۰ تا هم ندیدی درامدشون رو خبر داری🤦🤣ولش کن بهتره با هم بحث الکی نکنیم شما فکر ...

من اصلا روی شما ریپلای نزدم

اتفاقا چون اکثریت خانوادم کادر درمان( از دانشجوی پزشکی تا متخصص جراح و عمومی و پرستار هستن) بهتر از شما وضعشون رو خبر دارم

من نگفتم پولدار نیستن، گقتم همه پزشکان پولدار نیستن یعنی میون این همه پزشک پولدار میلیاردر پزشک معمولی هم وجود داره

هر جای دنیا بگی صرفا ۳۰ تا پزشک دیدم در نتیجه میتونم راجع کیفیت زندگی ۲۰۰ هزار پزشک پیشینی و نظر بدم بهت میخندن

حق با شماست

عصر بخیر

با خیال خودت خوش باش، دیگه جوابت رو نمیدم چون نرود میخ آهنین در سنگ

۹ سال برا عمومی و طرحش ۴ سالم تخصص ۱۳ سال از عمر میرهفرض بر این میگیریم تو تویی۱۸ سالگی قبول شدی ۳۱ ...

منم راستش اطرافیانم زیاد دارم کسایی که رشتشون کامپیوتر بوده و اتفاقا گرایشای خوبی مثل هوش مصنوعی خوندن ولی درامدشون به هیچ وجه در این حد نیست

خیلی استثناعه که کسی بتونه توی ایران با برنامه نویسی انقدر درامد داشته باشه

و درمورد پزشکیم کاملا قبول دارم حرفتو

این شرایط بلاتکلیفی مخصوصا برای پسرا خیلی آزار دهندست

ولی بازم به عنوان کسی که این رشته رو انتخاب کرده به شدت راضیم و دوسش دارم

با وجود تموم سختیاش

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز