2777
2789

پارتنر سابقم پزشک بود افسردگی و اضطراب شدید داشت قرص اعصاب میخورد باااخره هرکس مشکلاتی داره من خودم وکیلم دورنمای زندکیم رویایی اما بلایی نبود تو زندگی سرم نیاد مشکلات شغلی که هیچی بارها تهدید به قتل و اسید پاشی شدم

برام پاپوش درست کردن و حتی بازدلشت شدم

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

شوهرم رفته آرایشگاه حرف از دندون پزشکی شده بعد شوهرم گفته فلانی دکتر خوبیه،گفته اون دوبار اومد آرایشگاه گفت پولت رو میزنم نزد رفتم در مطب به زور پول گرفتم ازش

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم رفته آرایشگاه حرف از دندون پزشکی شده بعد شوهرم گفته فلانی دکتر خوبیه،گفته اون دوبار اومد آرایش ...

بعضی دندونپزشکا و پزشکا نمیدون چرا انقدر چس خور هستن میتونم تصور کنم اینکارو کرده

نه والا فامیل نزدیکم پزشکه همچین زندگی خاصی نداره هم خودش هم شوهرش پزشکن..... یکیشونم متخصص خونشون ا ...

ما هم به پزشک شهرمون هست زیاد پولدار به نظر نمیرسه چون هم ویزیت کم میگیره اگه کسی مشکل داشته باشه نه ویزیت تازه پول داروهاشم نمیگیره آخه خودش داروخانه داره،نوزادم که ببرن پیشش نه تنها ویزیت نمیگیره پول نقدم میده به بچه

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

پارتنر سابقم پزشک بود افسردگی و اضطراب شدید داشت قرص اعصاب میخورد باااخره هرکس مشکلاتی داره من خودم ...

وای چقدر بد ، الان از شغلتون راضی هستید ؟

بنظرتون رشته خوبی هست ؟

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

چون درسشون خیلی سنگینه بیشترشون دوران دانشجویی متاسفانه مواد میزنن تا سرحال بشنو درس بخونن به مرور اعتیاد پیدا میکنن فقط چون خوب تنظیم میکنن از بیرون مشخص نمیشه که اعتیاد دارن

چون حجم درسشون خیلی سنگینه بیشترشون دوران دانشجویی متاسفانه مواد میزنن تا سرحال بشنو درس بخونن به مر ...

اینا چیه من میشنوم واقعا 🤦

والا بیشتر از ده تا پزشک دوربرمه هیچ کدوم اینجوری نیستن

این حرفا رو از کجا در میارید؟؟🤣

شک نکن وضعشون عالیه اصلا امکان نداره معمولی باشه

اخه نزدیک ترین شخص بهشون منم

و اینک فامیل بشدتتت نزدیکه وصمیمی ایم

واقعا سادگیشونو میبینم

میبینم ک میخان یچی بخرن این پا اون پا میکنن.....

میبینم ک یسری چیزا نداره خونشون

میفهمم ک اونقد درامد ندارن

.