2777
2789
عنوان

جدیدا شما هم

26 بازدید | 9 پست

احساس دلتنگی و افسردگی دارید؟ چندماهه اصلا حوصله ندارم دلم همیشه گرفته قبلنا به چیزایی علاقه داشتم الان اصلا بدم میاد دیگه آرزو ندارم ذوق و شوقم رفته البته خیلی تلاش ها کردم اما به هیچی نرسیدم و روحیمو باختم

لطفا نگید که ناامید نباش و ادامه بده ناراحت میشم چون بعضی چیزا تا یه سنی باید بهش برسی تا وقتی میخاییش الان نمیدونم بقیه هم اینطوری شدن یا من به دلیلایی که گفتم اینجوری شدم

مثلا قبلنا خیلی پول دوست داشتم الان اصلا برام مهم نیست و انگیزمو برا کار کردن و استفاده از پول از دست دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم بپرسم چند سالته من قبلنا خیلی ذوق داشتم برا زندگی الان اصلا صفر شدم فک کنم برا بالارفتن سنه

۲۸ سالمه

من ک بخاطر سن نیست بخاطر آدمای نفهم تو زندگیمه دیگه کم آوردم آخرش تصمیم گرفتم نجنگم

باشه)

الان شدتش برا من خیلی بیشتر شده نسبت به گذشته خیلی

شاید تاثیر اتفاقای این چند ماه گذشتس

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
اون به کنار درست اما کلا همچی ارزون بشه برا من دیگه فرقی نداره بی تفاوتم

ولی من حس میکنم همه ی اینا برمیگرده ب اوضاع اقتصادی ومالیمون.

این همه دویدن و ب جایی نرسیدن خستمون کرده.

برا من ک اینطوریه و حس زندگی درونم مرده.

❣️ در عشق خوش باشید ❣️