2777
2789
عنوان

تمیزبودن

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 22 پست
قربونت برم ...نه سرامیک نیست بالای خونه مادرشوهرزندگی میکنم ..کف گچه..بخداافسردگی گرفتم شوهرمیگه خون ...

پس بگو از اینجا بلند شیم 

عزیز سعی کن از اونجا بلند شی مستقل باشین 

خیلی خانومی که خونه مادرشوهرتی و بفکر تغییر هم هستی 

من که بودم سکته میکردم از اونجا بودن 

خودمم نمیدونم .دارم دیونه میشم ..خودروداشتیم چندروز پیش فروختیمش خرج زیادداشت..الان قبل بارداری تا الان سه سال خونه تکونی نکردم خونم شده زندگی مورچه وحشره...ازشما نظر خواستم که بفرمایید چه طوری راضیش کنم؟یااصلا بیخیال بشم..حتی من گفتم خودم قرض میکنم ماهی ۱۰۰توبده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محل نده ب حرفش بوفه رو بذار دیوار ردش کن بره برو قیمت کن فرشی ک دوست داری و موکتی ک میپسندی رو و بهش ...

وااااا ینی چی محل نده ردش کن بره؟

ینی بدون اینکه با شوهرش هماهنگ کنه؟خیلی از این نظرها باعث ایجاد اختلاف بین زن و شوهر ها میشه هااا.مواظب نظرهایی که میدیم باشیم لطفا

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
خودمم نمیدونم .دارم دیونه میشم ..خودروداشتیم چندروز پیش فروختیمش خرج زیادداشت..الان قبل بارداری تا ا ...

اگه امکانشو دارین خونتون عوض کنین بعد لوازمشو نو کنین

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
درآمدش چقدره پول جداازخرج خونه بهت میده

دارامدش بدنیست..قبلا چرا میادولی ازوقتی بچه بدنیا اومد دیگه بهم پول نمیده..میگه پول پوشک بچه...خرجی روخودش میگیره بقیه اش اگه شپس انداز میکنه دست منم پولی نمیاد ..من خیلی بدبختم

دارامدش بدنیست..قبلا چرا میادولی ازوقتی بچه بدنیا اومد دیگه بهم پول نمیده..میگه پول پوشک بچه...خرجی ...

اگه ميتونستي خودت پس انداز میکردی خوب بود ولی اگه قراره حالا حالاها اونجا بمانید به اسرارت ادامه بده تا امید نباش اکثر مردها همينطورن به زور باید ازشون کند