2821
2789
عنوان

تمیزبودن

279 بازدید | 22 پست

سلام من چندوقته میخوام یه تغیری توخونم بدم موکتام کهنه ونازک شده به شوهرم میگم من شده پول قرض میکنم ماهی ۱۰۰بدیم ولی این موکتاوفرش روعوض کنیم میگه نه چیکارش کنم؟؟الان ۹ساله من روهمون زندگی میکنم...دلم یه تغیرمیخواد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیز اگه خونتون سرامیک هستش و کاشی شیک موکتارو بریز دور و بزار کناره های فرشت خالی باشن 

چون میگی همسرت نمیخواد بخره 

بعد اروم اروم باهاش صحبت کن کم کم فرش نو هم بخره 

خوبه که به فکر تغییری چون بعد 9سال هم میخوایی عوض کنی اسراف نیست 

اینجوری دلت هم سرزنده میشه😘😘

الان آقای فرش بهترین فرشهارو میتونی بخری قسطی روزی۵تومن کنار بذاری موکت هم داره 

حتما اینکارو بکن خیلی تو روحیه تاثیرمثبت میذاره

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

ما الان چ کمکی میتونیم بکنیم؟؟!

اینکه بیخیالش بشم...بخدارغبت نمیکنم نگاهش کنم....خونم کثیفه میام تمیزکنم وسایل وموکت فرشم کهنه اس.به نظرشما بوفه ام روبدم برم..؟؟وسایلای شیک ندارم بزارم توش جاگرفته به همفکری شماخواهران نیازمندم

الان ینی میخوای ما ما باشوهرت حرف بزنیم راضیش کنیم؟!خخخخخخخ

البته شوخی بود

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
اینکه بیخیالش بشم...بخدارغبت نمیکنم نگاهش کنم....خونم کثیفه میام تمیزکنم وسایل وموکت فرشم کهنه اس.به ...

آره حتما بوفه از مد افتاده

اینکه بیخیالش بشم...بخدارغبت نمیکنم نگاهش کنم....خونم کثیفه میام تمیزکنم وسایل وموکت فرشم کهنه اس.به ...

فکرتو با چیزای دیگه مشغول کن برا خودت تفریح و سرگرمی ایجاد کن مثلا برو باشگاه یا کلاس دیگه.چون فکر کنم حوصلت سر میره بهونه میتراشی تو ذهنت

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
عزیز اگه خونتون سرامیک هستش و کاشی شیک موکتارو بریز دور و بزار کناره های فرشت خالی باشن  چون م ...

قربونت برم ...نه سرامیک نیست بالای خونه مادرشوهرزندگی میکنم ..کف گچه..بخداافسردگی گرفتم شوهرمیگه خونه خودمون که نیست اسرافه الان این حرفوچندساله میگه...دلیلش منطقی نیست.

فکرتو با چیزای دیگه مشغول کن برا خودت تفریح و سرگرمی ایجاد کن مثلا برو باشگاه یا کلاس دیگه.چون فکر ک ...

وا یعنی چی؟ زن بیشتر ساعتهای روز خونه است باید وقتی جارو میکنه ب دلش بشینه یا نه؟ 

نه اینکه کهنه های ۹سال پیش رو هی بسابه 

قربونت برم ...نه سرامیک نیست بالای خونه مادرشوهرزندگی میکنم ..کف گچه..بخداافسردگی گرفتم شوهرمیگه خون ...

محل نده ب حرفش بوفه رو بذار دیوار ردش کن بره برو قیمت کن فرشی ک دوست داری و موکتی ک میپسندی رو و بهش بگو بخره فانعش کن باحرف

2823
2791
2779
2792