2777
2789
عنوان

عدس پلو

84 بازدید | 27 پست

عدس پلو درست کردم عدسو جدا نیم پز کرده بودم بعد که خواستم برنجو آبکش کنم قاطیش کردم گذاشتم دم کشیدن یه ذره عدس بعضیاش زیر دندون میاد یعنی له نیست چرا اینجوری شد 😑

چقدر عدس پلو سخته اه یه ساله عروسی کردم تو این یه سال کل غذاها قشنگ میپزم این عدس پلو زیاد جالب نمیشه مزش . البته این سری از قبلیا بهتره ولی بازم حس میکنم یه چیزی کمه خیلی خوشمزه نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه گوشت چرخ کرده بزنی عالی میشه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

من اصلا عدسو جدا میپزم ولی نه در حد له شدن

با پیاز داغ تفت میدم زردچوبه ادویه میزنم

مثل اوبیاپلو میدم لای برنج

ببشتر دوس دارم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

عدس بذار خوب بپزه، بعد آبکشش کن. پیاز سرخ کن بهش فلفل سیاه و دارچین بزن بعد عدسو بریز داخلش یکم تف بده. بعد لابلای برنج آبکش شده بریز. حرف نداره. گوشت چرخ کرده هم اگه دوست داشتی بزن یا کشمش و خرما

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

عدس رو کامل بپز،در حدی که قشنگ بپزه اما له نشه،موقع دم کردن روی برنج کمی دارچین بریز خوش عطر میشه

کنارش هم پیاز سرخ شده و گوشت چرخکرده و کشمش بریز،با زعفرون یه کم گلاب،عطر و مزه ش عالی میشه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

اگه میخوای عدس له نشه، عدس دیمه بریز. عدس ریزها، مغازه ها دارن