2777
2789
عنوان

دیده نشدن جنین

1073 بازدید | 81 پست

سلام دارم از نگرانی میمیرم لطفا راهنماییم کنید.من تاریخ اولین روز اخرین پریودیم 14 فروردین بوده.پریروز رفتم سونوگرافی روی شکم .گفت جنین 5هفته و 5 روزه ولی جنین و قلب دیده نشده. کسی مثل من بوده؟یعنی میشه دوهفته دیگه برم جنین رو ببینن؟؟؟؟؟؟

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هنوز خیلی کوچیکه بمنم اوایل که رفتم گفتن یا بچت اصلا رشد نکرده و ناقصه یا هم دیرتر تشکیل شده.به اشتباه تاریخ پریود منم فک میکردم پنج هفتمه ولی کمتر بوده و برا همین دیده نشده دو هفته بعدش دوباره رفتم سونو که پسر کوچولوم دیده شد😀

عزیزم اشتباه کردب رفتی 

اولین سونورو تو هفته ۸همیشه برین ک صدا ضربان قلبم بتونین بشنوین 

دکترا الکی استرس میده 

دیر نمیشه عزیزم دو هفته دیگه تکرار کن سونتو هستش 

همه ی زندگیمییی عشققققققق مامان😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من ۷ هفته رفتم فقط ساک دیدن...زووووده بابا بیخیالللل استرس نداشته باش اصلا برات خوب نیست

اخه لکه بینی خیلی کم دارم(قهوه ای رنگ) یعنی میشه به خاطر لانه گزینی باشه؟؟؟ ساک برای منم دیده شد ولی جنین دیده نشد😢

عزیزم بعضیا تخمک گذاریشون نامرتب فکر کنم 24روز بعد تخمک گذاری در صورتیکه باردار شده باشی قلب رویت میشه 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
اخه لکه بینی خیلی کم دارم(قهوه ای رنگ) یعنی میشه به خاطر لانه گزینی باشه؟؟؟ ساک برای منم دیده شد ولی ...

لانه گزینی باید لکش رو 6تا8روز بعد تخمک گذاریت یعنی تقریبا یک هفته مونده ب پریودت ببینی 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
عزیزم اشتباه کردب رفتی  اولین سونورو تو هفته ۸همیشه برین ک صدا ضربان قلبم بتونین بشنوین  ...

خب با توجه به تاریخ اخرین پریودیم میشدم 8 هفته و 5 روز که