سلام دارم از نگرانی میمیرم لطفا راهنماییم کنید.من تاریخ اولین روز اخرین پریودیم 14 فروردین بوده.پریروز رفتم سونوگرافی روی شکم .گفت جنین 5هفته و 5 روزه ولی جنین و قلب دیده نشده. کسی مثل من بوده؟یعنی میشه دوهفته دیگه برم جنین رو ببینن؟؟؟؟؟؟
مطمئنی ۱۴ فروردینه آخرین پریودت؟؟؟من ۴ فروردینم به حساب خودم ۱۰هفته و سه روزمه اما با سونو ۹هفته و دو روز...شما ده روز دیرتر از من بودی الان باید ۸ هفتت باشه عزیزم کم کم
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
خب هنوز خیلی کوچیکه بمنم اوایل که رفتم گفتن یا بچت اصلا رشد نکرده و ناقصه یا هم دیرتر تشکیل شده.به ا ...
پریودت نامنظم بود ؟چون برا من نامنظم ب حساب پریودی الان 6هفتمه ولی میدونم پنج باید حساب کنم مشکوک ب خارج رحمی ام ب نظرت هفته بعد شنبه برم خوبه ؟فعلا ک بتام دوبرابر شده ولی گفتن سونو هم برم حتما
کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
ب خدا بلد نیستم جیگر ولی حتما دکتر برو ک هم خیالت راحت شه هم خدای نکرده مسئله ای بود زود برطرف شه اگر لکه رو امروز دیدی یک سر تا دکتر برو درماتگاه شبانه روزی یا بیمارستان
ان شالله خیر باشه
کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا