2777
2789
عنوان

دیده نشدن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 81 پست

مطمئنی ۱۴ فروردینه آخرین پریودت؟؟؟من ۴ فروردینم به حساب خودم ۱۰هفته و سه روزمه اما با سونو ۹هفته و دو روز...شما ده روز دیرتر از من بودی الان باید ۸ هفتت باشه عزیزم کم کم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب هنوز خیلی کوچیکه بمنم اوایل که رفتم گفتن یا بچت اصلا رشد نکرده و ناقصه یا هم دیرتر تشکیل شده.به ا ...

پریودت نامنظم بود ؟چون برا من نامنظم ب حساب پریودی الان 6هفتمه ولی میدونم پنج باید حساب کنم مشکوک ب خارج رحمی ام ب نظرت هفته بعد شنبه برم خوبه ؟فعلا ک بتام دوبرابر شده ولی گفتن سونو هم برم حتما

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
مطمئنی ۱۴ فروردینه آخرین پریودت؟؟؟من ۴ فروردینم به حساب خودم ۱۰هفته و سه روزمه اما با سونو ۹هفته و د ...

خب اره برای همینم نگرانم. توی سونو گفت سن جنین 5 هفته و 5 روز ولی جنین دیده نشد

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین❤
اخه لکه بینی خیلی کم دارم(قهوه ای رنگ) یعنی میشه به خاطر لانه گزینی باشه؟؟؟ ساک برای منم دیده شد ولی ...

منم همینطور بودم..میگم که اصلا نگران نباش 

بارداری پره استرسههههه خیلی بدم میاد از زمان بارداریم

۹ ماه استرس داشتممم اهه یادم میاد همش اعصابم خراب میشه😭😭😭😭

🐣
 پس این چیه خیلی نگرانم

ب خدا بلد نیستم جیگر ولی حتما دکتر برو ک هم خیالت راحت شه هم خدای نکرده مسئله ای بود زود برطرف شه اگر لکه رو امروز دیدی یک سر تا دکتر برو درماتگاه شبانه روزی یا بیمارستان

ان شالله خیر باشه

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
عزیزم بعضیا تخمک گذاریشون نامرتب فکر کنم 24روز بعد تخمک گذاری در صورتیکه باردار شده باشی قلب رویت می ...

نمیدونم بخدا. من سیکل پریودیم 25 روزه بود

نمیدونم بخدا. من سیکل پریودیم 25 روزه بود

ان شالله ک خیر باشه حتما امروز دکتر رو برو بزار استرستم کم شه

ب خدا بلد نیستم جیگر ولی حتما دکتر برو ک هم خیالت راحت شه هم خدای نکرده مسئله ای بود زود برطرف شه اگ ...

رفتم دکتر شیاف سایکلوژست داده فقط