2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چایی و نبات و زنجفیل

بابونه هم دم کنی خوبه

زعفران خیلی بخور

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست

چایی و نبات و زنجفیل بابونه هم دم کنی خوبه زعفران خیلی بخور

از دیروز تا حالا دارم زنجفیل میخورم

تقریبا چقدر بعد خوردنش شروع میشه ؟

خواهرای عزیز صلوات برا سلامتی بچه های من میفرستید😢😢
از دیروز تا حالا دارم زنجفیل میخورمتقریبا چقدر بعد خوردنش شروع میشه ؟

یکی دو روز میشه

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست

چقدر وقته شما پریود نشدی ؟

چقدر وقته شما پریود نشدی ؟

باید دیروز میشدم نشدم

ماه پیش قرص اورژانسی خوردم یکم شروع شد و این ماه نشدم

شوهرم با وجود کاندوم ماه قبل باز میگفت قرص بگیریم و بخور من قبول نکردم گفتم هر ماه که نمیشه

نمیدونم چیکار کنم.شده دردسر برام

خواهرای عزیز صلوات برا سلامتی بچه های من میفرستید😢😢