2777
2789
عنوان

شوهر حسود

956 بازدید | 21 پست

شوهرهای شما هم اینجورین به بچه تون حسادت میکنن.‌؟شوهرم خیلی به دخترکم حسادت میکنه همش میگه بیشتر ازمن دوستش داری منو دیگه نمیبینی نمیخوایی با اینوه خورش عاشق دخترمونه ولی خیلی حسودی میکنه 

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه

چرا حسادتشو برانگیخته میکنی خب زیاد بهش محبت کن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردها دوست دارن مورد توجه خانم شون باشن

همسرتونو  همچنان در اولویت اول نگه دارید 

اول و آخرش ایشون می مونن براتون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ن بچه يه چيز مشترك بين زن و مرد هستش بنظرم حسادت ب اين قضيه يه موضوع بسيار چرته نظر شخصيمه البته

ایتا از کنترل خارج شده ترامپ رو غرق کردن در اب اسراییل رو فتح کردن امریکا هم از کره زمین محو کردن😂

فک کنم بخاطر اینه ک شما بیش از حد ب بچتون توجه میکنی و کلا همسرتو کنار گذاشتی

اگه تعادل برقرار کنی مطمئنا اونم درک میکنه ک بچه نیاز ب مراقبت داره ولی نباید کلا شوهرت و زندگی زناشوییتونو بذاری کنار

مردا بیش از حد احساسین 

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
اره رمان توسکا😍البته ارشاویر پارانوایید داشت

عه منم خوندمش 

محشره   

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم