ما دقیقا برعکسیم....من اوایل که دخترم دنیا اومده بود تا تقربیبا دو سالگیش هفته ای ی بار سر این موضوع گریه میکردم که تو دیگه به من توجه نمیکنی فقط قربون صدقه هات برا اینه...خیلی سخته آدم حساس بشه رو ی چیزی.همه بهم میگفتن بچشه باید قربونش بشه میگفتم اره اما قبلا فقط قربون صدقه من میرفت من فک میکنم اینا از علاقه ی زیاده...البته ناگفته نماند اگه ی ثانیه مثلا بچم صداش میکرد دیرتر جوابشو میداد دلم میخواست بکشمش.کلا درگیربودم باخودم
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستش منم وقتی شوهرم به پسرم زیاد محبت کنه حسودیم میشه ولی به زبون نمیارم😆
به نظرم شمام زیاد بهش محبت کن. جلوی شوهرت زیاد قربون صدقه ی بچه نرو و همش بگو اولین نفر توی زندگیم شوهرمه که براش نهادینه بشه با اومدن بچه برات کم رنگ نشده
هممممممه مردا اینجوری هستن...باید بیشتر از بچه به شوهرت توجه کنی...درسته که بچه خیلی نیاز به مراقبت و توجه داره.اما جلوی شوهرت باید بیشتر به همسرت توجه کنی تا بچه
راستش منم وقتی شوهرم به پسرم زیاد محبت کنه حسودیم میشه ولی به زبون نمیارم😆 به نظرم شمام زیاد بهش م ...
اما مردا این چیزارو بلد نیستن شوهر من الان که دخترم سه سالشه همش میگه عشق بابا تمام زندگیه ما برای توست...اون بچه دیگه که بیاد اول همه چیزو تو باید انتخاب کنی بعد اون و هزارتا از این چیزا
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
اشکال نداره ما خانوما به دل نمیگیریم. سنگ صبوریم همش.
آره مجبوریم.خخخخ.