2777
2789
عنوان

آیا توهم زدم

55 بازدید | 9 پست

دوستان این پسره مشاورمه

لطفا نصیحت نکنید فقط نظرتون رو بگید عزیزانم

بعد کلا خیلی آدم خشک و جدی و رسمی آیه

من ۱۹ اون ۲۳

بعد من فک میکردم این متاهله آهنگ عاشقانه رو پروفایلش بود ولی اصلا اطلاعات نمیده از خودش

ولی برگشت سر ی حرفی گفت آره من مجردمو اینا

بهم گفت من ده ساله نیومدم تهران خوشم نمیاد ولی تو درستو بخون میخام بیام تهران

بعددد از وقتی پروفمو دید یک حالی بود چن وقت یعنی لحنش خیلی آروم و مهربونم شده بود

همیشه زیر پیامم لایک با انگشت میذاشت این سری قلب گذاشت

بعد رفته بودم بیرون زنگ زدم یچیزی ازش بپرسم گفت نمیدونم ولی شما برگرد خونه(به اون چه؟)

ولی خب خیلی دیر سین میکنه هر بارم بهش میگم میگه اولین نفر پیام تورو میبینم

بنظرتون بهم حسی داره ؟

@niniyar تائید کن لطفا

وای وای این داستان همیشگی مشاور و کنکوری نه

نه نه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم یه سری تاپیکا هستن که صرفا ایجاد شدن تا تایید کاربرای اینجا رو بگیرن یعنی خود استارتر هم میدونه که کارش اشتباهه ولی قبول نمیکنه حالا هی کاربرا از تجربیاتشون بگن قبول نمیکنن که نمیکنن مرغشون یه پا داره واقعا دوست دارم با این عزیزان با صراحت صحبت کنم حیف که نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ی پسر مجرد باید بگه تو بخون میام شهرتون؟ اونم در صورتی که از شهر من خوشش نمیاد ؟

یه چیزی پرونده شما جدی نگیر

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم یه سری تاپیکا هستن که صرفا ایجاد شدن تا تایید کاربرای اینجا رو بگیرن یعنی خود استارتر هم میدونه که کارش اشتباهه ولی قبول نمیکنه حالا هی کاربرا از تجربیاتشون بگن قبول نمیکنن که نمیکنن مرغشون یه پا داره واقعا دوست دارم با این عزیزان با صراحت صحبت کنم حیف که نمیشه