2777
2789
چرا مَردای اینجا اینقد حسودو بدبختن؟چرا نمیذارن زنها حدااقل یک حریم واسه خودشون داشته باشن..اومدن خو ...

مردهای ما تشنه رابطه با خانوما هستن شده با چت یا هر جوری 

خانوما جزیره ناشناخته ای آن واسشون

کاش همیشه ناشناخته و مرموز بمونیم واسشون😁😁

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مرد وقیح رو یادمون نرفته ک چطور سواستفاده  کرد بعد چرا ایشون از بچه ها ، نام اصلی شونو پرس ...

حالا اسم اصلیو میخواد چیکارش کنه؟؟؟چ سو استفاده ای میتونه بکنه...بیخودی این عقده ایارو بزرگشون نکنین 

لایک✖️ کامنت😍😋❤️❤️🔥👁️

نه من خودم اتفاقاتاپیک زدم درمورداقایون ولی اینایی که خودشونوزن جامیزنن واقعا......... هستن

دیشب اطلاعات کاربری بچه ها رو داشت میگرفت

امروز اطلاعات خودشو تغییر داد

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چرا مَردای اینجا اینقد حسودو بدبختن؟چرا نمیذارن زنها حدااقل یک حریم واسه خودشون داشته باشن..اومدن خو ...

عزیزم فک کردی همه متشخص و باشعورن؟ الان دست همه نوع ادمی گوشی هست ک یه سریاشون هیچی حالیشون نیست میان خودشونو قاطی میکنن

مــالِـشـه دِلــِش میـخـواااد     دوس داره ...عاقا تنوع مگه بَده؟ اصلا مگه پول عملشو شم ...

نگرانش که میشیم!

این دردش ازهزینه کردن بیشتره😃

گاهی نمیدانی ازدست داده ای   یاازدست  رفته ای  
حالا اسم اصلیو میخواد چیکارش کنه؟؟؟چ سو استفاده ای میتونه بکنه...بیخودی این عقده ایارو بزرگشون نکنین ...

نه بزرگش میکنم

نه برام مهمه

ولی وقتی دیشب دیدم  یه بنده خدا 

وقتی متوجه شد 

کاربر آقاست

چ طور پشیمون شد از کامنتش

دیدم حتما باید بقیه هم بدونن با کی همکلام میشن 

و درباره چ موضوعی  با کی ، صحبت میکنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عزیزم فک کردی همه متشخص و باشعورن؟ الان دست همه نوع ادمی گوشی هست ک یه سریاشون هیچی حالیشون نیست میا ...

🤕🤕اینقد بدم میاد اینجا کاربر مذکر میبینم تو بحث خانوما شرکت میکنه..و اینقد متتفرم از اون خانومایی که تاپیک میزن کاربرای آقا بیان..و در مورد زندگی و شوهراشون ازاونا مشورت میخوان..😳😳

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نگرانش که میشیم! این دردش ازهزینه کردن بیشتره😃

من اینایی که مَردن اسم زن میذارن درک میکنم

ولی شما که خانومید و اسماتونو میذارید

امیرعلی.رضای من.و...

شمارو درک نمیکنم😔

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک