2777
2789
مگه تو تا مرد سایت رو می تونن ناامن کنن. مردن دیگه لو لو نیستن که. این چند تا رو هم وسط سایت دار می ...

نه من خودم اتفاقاتاپیک زدم درمورداقایون ولی اینایی که خودشونوزن جامیزنن واقعا......... هستن

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوروز دیگه اینم تاپیک میزنه واااای کمکککک بیایید جواب بی بی چکم و ببینید!!!همه ام میرن نظر میدن مثبت ...

واااااای ارهههه😂😂😂❤❤❤❤

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
شاید شبا دسته مرده ست..روزا دست زنه..قضاوت ممنوع😐😆😆

عاشقتم یعنی😂😂😂😂😂😂😂😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

مــالِـشـه دِلــِش میـخـواااد   

دوس داره ...عاقا تنوع مگه بَده؟

اصلا مگه پول عملشو شما میدین؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

چرا مَردای اینجا اینقد حسودو بدبختن؟چرا نمیذارن زنها حدااقل یک حریم واسه خودشون داشته باشن..اومدن خودشونو انداختن وسط اینهمه خانوم..چقد یه مرد میتونه پست و حقیر و بدبخت باشه که بجای اونهمه سرگرمی ترجیح بده بیاد شب و روز تو نی نی سایت وِل بگرده...

روی صحبتم با همه کاربرای مذکر اینجاست..چه کسی که فک میکنید خیلی با شخصیته چه کسی که پایین ترینه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مرد وقیح رو یادمون نرفته ک چطور سواستفاده  کرد بعد چرا ایشون از بچه ها ، نام اصلی شونو پرس ...

مرد وقیح که حیوان بود اون که آدم نبود اصلا

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕

اگر به يه اصل كلي عمل كنيم و اون هم اينكه در بحث هاي مشكوك و مورد دار وارد نشيم مشكلي پيش نمياد ، حالا هركسي ميخواد بياد تو اين سايت 

بالاخره شرايط فضاي مجازي همينه ديگه، چه ميدونيم طرف مقابل كيه ؟

تاپیک رو زدم ک

هر جا این کاربر رو دیدید

ب همه اطلاع بدید 

دیشب یه بنده خدا نمیدونست 

و وقتی بهش  گفتم کاربر آقاست 

ب شدت از کامنتش پشیمون شد

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
صبحی تاپیک طنز زده بود .. بعدش توی امضاش دیدم نوشته عاطفه گفتم زنه دیگه.. قبول کردم..

حتی امضاش رو هم الان تغییر داده

دیشب یه امضا دیگه بوووود

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه کاربری هم اینجا هست الان

به زودی لو میره😆

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/