2777
2789
ما خیلی زور بزنیم خودمونو همراهی کنیم اگر بخواییم به بقیه بفهمونیم چی درست چی غلط باز برمیگردیم خونه ...

کاملا موافقم ، بحثی که ما میکردیم درمورد لایه های گسترده تر انسانیت بود اولین لایه خودمون دومین اطرافیانمون و بگیر تا آخر دنیا حتی اون اسکیمویی که تو قطب شماله / منم خیلی لذت بردم ممنونم

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

کاملا موافقم ، بحثی که ما میکردیم درمورد لایه های گسترده تر انسانیت بود اولین لایه خودمون دومین اطرا ...

دقیقا همینطوره

خیلی خوشحالم که یکی اینارو میدونه گرچه من ادعایی ندارم اما مایع خرسندیه که ادمی مثل شما دیدم

مرسی

می اید،هر انچه باید.♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا همینطوره خیلی خوشحالم که یکی اینارو میدونه گرچه من ادعایی ندارم اما مایع خرسندیه که ادمی مثل ش ...

میدونی سه چهار سالی میشه ترجیح دادم سکوت اختیار کنم ، انسان هرچقدر دانش بدست بیاره درحقیقت دانشه اینه که بیشتر نمیدونه و چیزای زیادی برای استخراج و استنباط هست

نظر لطفته ، من بیشتر

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

میدونی سه چهار سالی میشه ترجیح دادم سکوت اختیار کنم ، انسان هرچقدر دانش بدست بیاره درحقیقت دانشه این ...

اصلا سکوت مزایای زیادی داره واقعا عالیه منم دارم تمرین میکنم جسته و گریخته که ساکت بشم

سلامت باشی

می اید،هر انچه باید.♥️