2777
2789
به نظرم منیت بهترین جواب میتونه برای این سوال باشه ، میدونی اگه فشار اجتماع نبود تو با سنگ کله منو س ...

من مثلا خیلی با منیتم مبارزه میکنم یا سعی میکنم مسئولیت رفتارمو قبول کنم اما تغییرش سخته باید یه راهکاری باشه

می اید،هر انچه باید.♥️

منیت انسان جواب خیلی خوب بود راهکاری داری تا این منیت کامل از بین بره و انسان ها مثل همیشه که واحد و ...

اینکه عدالت و مساوات هردو ادغام و یکی شن همه تو یه سطح باشیمو همو تو یه سطح ببینیم

ارزش انسانی پزشک و معلم و نگهبان بهزیستی و پلیس و و و . .. یکی باشه

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مثلا خیلی با منیتم مبارزه میکنم یا سعی میکنم مسئولیت رفتارمو قبول کنم اما تغییرش سخته باید یه راه ...

اگر همه مثل هم باشیم منیتی وجود نخواهد داشت

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

اینکه عدالت و مساوات هردو ادغام و یکی شن همه تو یه سطح باشیمو همو تو یه سطح ببینیم ارزش انسانی پزشک ...

تبدیلش از هر تک تک انسان ها و کار روی خودمون شروع میشه و این جمعی ممکن نیست اما مگه ما میپذیریم؟که اشتباه کردیم نه هیچوقت یا خیلی سخت

می اید،هر انچه باید.♥️

تبدیلش از هر تک تک انسان ها و کار روی خودمون شروع میشه و این جمعی ممکن نیست اما مگه ما میپذیریم؟که ا ...

نه اتفاقا تبدیلش نهایتا 10 سال زمان میبره تو یه جامعه

اگر همه مثل هم باشیم منیتی وجود نخواهد داشت

اگه حتی همه چی یکسان بود پس پذیرش چه لطفی داشت؟ باید در هر جایکاه اجتماعی هم دیگه رو با هر دارایی با هر رنگ پوستی بپذیریم چرا که اینها سطحی ان اینطور نیست؟

می اید،هر انچه باید.♥️

نه اتفاقا تبدیلش نهایتا 10 سال زمان میبره تو یه جامعه

من منظورم تبدیل به منه بهتر نیست نابود کردنشه

این منیت که سالها محیط زیستو نابود کرده انسان رو واردار به نسل کشی کرده و همچنان ادامه داره سر هیچوپپچ به نظرت ده ساله از بین میره؟

می اید،هر انچه باید.♥️

اگه حتی همه چی یکسان بود پس پذیرش چه لطفی داشت؟ باید در هر جایکاه اجتماعی هم دیگه رو با هر دارایی با ...

ما داریم این حرفارو از جایی میزنیم و میخوایم شروع کنیم که درمقابل کشورای دیگه مثل روستاست دربرابر کلانشهر ، تا وقتی مردم آمادگی و سواد لازمو نداشته باشن و کسب نکنن به سیاه پوست میگن کاکاسیاه و . . . منظورم اصلا سیاسی نیستا سوتفاهم نشه همه اینا تو هر جامعه ای میتونه اتفاق بیوفته و کلید این اتفاقات آموزش و پرورش و اقتصاد یه کشوره که متاسفانه تو کشور ما بخاطر موقعیت و پول و ترس اینکه پس زده نشن انسانیتو زیر پا میذارن تابه پول و موقعیت دلخواهشون برسن حالا بستگی به محیط داره که پزشک بودن موافق محیطش باشه یا وکیل بودن یا . . . .

ما داریم این حرفارو از جایی میزنیم و میخوایم شروع کنیم که درمقابل کشورای دیگه مثل روستاست دربرابر کل ...

احسنت به نظرت انتظار برای اصلاح درسته یا اینکه هر انسان از خودش شروع کنه مثلا بره اشغالای محیط زیستو جمع کنه ؟

می اید،هر انچه باید.♥️

من منظورم تبدیل به منه بهتر نیست نابود کردنشه این منیت که سالها محیط زیستو نابود کرده انسان رو واردا ...

بله اگه شما از همون اول ابتدایی برای کوچکترین کاردستیتون میگفتن که از چوب و کاغذ یا قبیل اون استفاده نکنین برای محیط زیست مضره و مثل این کنش ها ، و اگه شما با همین جریان همراستا میشدینو یحتمل برای بچتون این عادتهارو جا مینداختین در کنار مدرسه بهتر از الان بود حداقل وضعیت

بله اگه شما از همون اول ابتدایی برای کوچکترین کاردستیتون میگفتن که از چوب و کاغذ یا قبیل اون استفاده ...

الان چی الان یه انسانی هستیم که میدونیم خوب و بد چیه فارق از اشتباه بقیه چرا ما اشتباه میکنیم؟چرا ما هنوز انتظار داریم؟چرا ما هنوز میخواییم وضعیت هارو درست کنیم اما دریغ از عملی؟سوال میپرسم که خوب حرفم جا بیوفته برای جواب نیست این سوال هارو تقریبا یساله از خودم میپرسم که چرا هنوز عصبانی میشم چرا هنوز حساسم چرا هنوز امید به اصلاح بقیه دارم چرا هنوز تمرکزم رو دیگران و حکومت ایناست پس خودم چی؟ نتیجه؟اصلاح هر تک تک از خودمون از تربیت دوباره خودمون

تو مگو همه بجنگند و ز صلح من چه آید

تو خود نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز

می اید،هر انچه باید.♥️

الان چی الان یه انسانی هستیم که میدونیم خوب و بد چیه فارق از اشتباه بقیه چرا ما اشتباه میکنیم؟چرا ما ...

ببین شما اگه شکمتون خالی باشه نمیتونین فکر کنین اگرم این وضعیت ادامه دار باشه دیگه تنها هدف زندگی میشه پر کردن شکم خب ، بخش اعظمی از مردم کشورمون از رفاه نسبی برخوردار نیستن حتی ، شما میخواین به ایشون بگی فلانی زباله هاتو تفکیک کن ؟ بنظرم با یه خنده تلخ مواجه میشی

بله ما میتونیم از خودمون شروع کنیم و حتی موفقم باشیم ولی دیگران چی ؟ چون همرنگ اونا نمیشی هی سرزنشت میکنن ولی اگه فرهنگ سازی های مناسب به صورت سفت و سخت شروع بشه اونا نه تنها شمارو حمایت میکنن بلکه بخاطر هر خم کردن قامتتون عذاب وجدان میگیرن و مشتاق تر از شما که شروع کننده این جریان هستین ادامه میدن

ببین شما اگه شکمتون خالی باشه نمیتونین فکر کنین اگرم این وضعیت ادامه دار باشه دیگه تنها هدف زندگی می ...

اخه ما نیاری به تایید نداریم حتی نیاری نداریم کسی از ما حمایت کنه این احساس نیاز از کجا میاد؟اصلا چرا باید حمایت بقیه رو داشته باشیم؟ما نمیخواییم اقا ما فقط کاری که درسته رو انحام میدیم همین

می اید،هر انچه باید.♥️

اخه ما نیاری به تایید نداریم حتی نیاری نداریم کسی از ما حمایت کنه این احساس نیاز از کجا میاد؟اصلا چر ...

خب ببین حرفایی که میزنی قبول ولی خب اگه با کمک همراه نباشه مطمئنا بعد یه مدت سرد میشی یا حداقل دیگه از رو شوق ادامه نمیدی ، چرا باید تاوان کسیو بدی که آگاهی نداره با طبیعت چیکار میکنه ؟ چرا ایشونو همرایت نمیکنی تا حداقل کمتر آسیب بزنه ؟

خب ببین حرفایی که میزنی قبول ولی خب اگه با کمک همراه نباشه مطمئنا بعد یه مدت سرد میشی یا حداقل دیگه ...

ما خیلی زور بزنیم خودمونو همراهی کنیم اگر بخواییم به بقیه بفهمونیم چی درست چی غلط باز برمیگردیم خونه اول میبینیم ۹۰ سال گذشته ما به عنوان انسان در کره خاکی نتونستیم خدمتیی انجام بدیم با خانوادمون حداقل ما مهربان باشیم ما با همسرمون به خوبی رفتار کنیم از ما شروع شه مهم نیست بقیه میدونن یا نه اما وقتی چراغی در تو روشن میشه بقیه بخاطر نوری که از تو میاد اشتباهشونو راحت تر میبینن

مردم با حرف قانع نمیشن به هر حال من اکه صحبت کردم چون صحبت با شما لذت بخشه اگه نپذیری هم بسیار عالیه گفتو گوی خوبی بود

می اید،هر انچه باید.♥️