2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظر من شوینده هرچی بگیری کمه چون تمیزی لازمه. لباسم باید دو تا سه دست لباس شیک و خوب داشته باشم. کفشم من سالی ۶ جفتو میخرم بنظر من کیف و کفش واقعا باید تمیز و شیک باشن

پس من سرم کلاه رفته یه جفت کفش دارم مانتوهم عید میخواستم بگیرم گرون بود منصرف شدم..وای ... .افسرده شدم..چیکارمیشه کردازاول به خودم اهمیت ندادم الانم بچه کوچیک ..خواهش میکنم یه کم منونصیحت کنیدچطوراز شوهرپول بگیرموبه خودم برسم

۶جفففففففتتتت 😐😑

جاکفشی ما پنج طبقس همش کفشای منه. من دو تا سه سال همه کفشامو استفاده میکنم. بنظر من خرید این چیزا بستگی داره چقد بیرون میرید. کجاها میرید. من چون زیاد جاهای اداری میرم یا مهمونی زیاد داریم سعی میکنم بگیرم ولی خداییش گرون یا مارک نمیخرم

من غمباد میگیرم اگه بخام ب صرفه جویی در مورد خرید فکر کنم چون تنها چیزی ک حالمو خوب میکنه خریده هس 

ولی اونجورم نیستم یهو ی عالمه بخرم 

کم میخرم ولی جنس خووب 

ینی ی لباسی ک یسال پوشیدم با لباس کاملا نو مو نمیزنه 

اخه الان جوونم ميتونم رنگي و قشنگ بپوشم سنم بره بالا بدردم نميخوره كه پس لباس ميخرم شوينده ...

شوینده هاتو ازهایپر مارکت هایی که تو روزای خاص اف شو میزارن بخر...مثل هایپر استار یا کوروش  یا نگین...

گاهی هم به جای مایع های شونده از سرکه سیب و یا جوش شیرین استفاده کن هم ضررش کمتره وهم هزینه اش کمتر...

لباس هم من به شخصه از چیزایی که خوشم بیاد و قیمتش معقول باشه همیشه دوسه تایی ک دوس دارم رو میخرم

وقتی یکم خراب شد یا دیگه دلمو زد(ک معمولا بیشتر از ۴یا۵ماه میشه)دویاره میرم خرید...

يَا غِيَاثَ مَنْ لَا غِيَاثَ لَهُ🌻
جاکفشی ما پنج طبقس همش کفشای منه. من دو تا سه سال همه کفشامو استفاده میکنم. بنظر من خرید این چیزا بس ...

اره لازمه من خودم قبل هر فصل دوتا ميگيرم

كفش مهموني هم جداست

برندا هم اف بزنن ميخرم

واقعا كفش مهمه 

پا قلب دوم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
شوینده هاتو ازهایپر مارکت هایی که تو روزای خاص اف شو میزارن بخر...مثل هایپر استار یا کوروش  یا ...

من شرق تهرانم خيلي دوره

هر وقت لازم بشه شوهرم از بهداشتي سر كوچه ميخره

ولي لباس اصلا نميتونم هر ماه تو فاميل شوهرم مهمونيه ٤٠-٥٠ نفره ي لباس دوست دارم

اصلا دلم نمياد تكراري خدايي 

ميگم جوونم

البته همسرمم خدايي غر نميزنه ها

بعد چون شرايطم يكم خاصه مثلا امسال يكم فرق داره

شايد امسال ١٠ تا مانتو خريدم

اونم حسب نيازه

چون ي وزني كم كردم لباس نداشتم

يا مثلا قبل عيد ٦ تا شوميز مهموني

اين ١-٢ سال يكم شرايطم خاصه🙈تا روال بيوفته

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
جاکفشی ما پنج طبقس همش کفشای منه. من دو تا سه سال همه کفشامو استفاده میکنم. بنظر من خرید این چیزا بس ...

من خودم یه کفش اسپرت تقریبا گرون و خوب که پام رو اذیت نکنه چون همیشه بیرونم و.دارم راه میرم و یه کفش مجلسی نسبتا خوب ومتوسط چون زیادمهمونی و غیر مهمونی برام فرق نداره..رو میخرم هر دو رواستفاده میکنم تا زمانی که یکم خراب شه یا از مد بیفته یا فصل عوض شه یاخسته ام کنه که این تقریبا هر ۶ماه یه باره...

تازه بازم عذاب وجدان میگیرم ک خوانواده هایی رو درروز باهاشون سروکار دارم که حتی توانااییی تهیه گوشت برا فرزنداشون ندارن..چ برسه لباس و کفش نو...

اماهر کس اختیار جیب خودشو داره..

انشالله همیشه به خوشی بپوشی :)

سرکه سیب مثلا کجاها به کار میاد؟

مثلا سینک ظرف شویی یا توالت یا حتی برای ظرف هاتون...اگه تا غذا میخورین از ترکیب سرکه سیب و جوش شیرین استفاده کنین دیگه احتیاج انچنانی به مواد شوینده ندارین..

2823
2791
2779
2792