2777
2789
عنوان

این پسرِ خزه ⁉️🫠

204 بازدید | 23 پست

البته خودم میدونم خز کلمه درست و قشنگی نیست ولی بزارید واستون تعریف کنم

دوستان من عاشق ی پسری شدم که آرایشگره و بچه محلمونه تیپش تقریبا معلولیه خودشم معلمولیه ولی خب به چشم من و به نظرم جذابیت خودشو داره ولی ابروهاشو برداشته ، خیلی تابلو هم برداشته ( ابروهاش پر و مشکی هم هست ماشالا ،قشنگ مشخصه حتی از دور ) ، بعد همیشه هم از این عینک آفتابی رنگیا هست که چند سال پیش مد شده بود میزنه ،البته روی سرشه ، خیلی هم سبزه هست بعضی وقتا تیشرت سفید میپوشه تضاد قابل توجه ای ایجاد میکنه ولی من با همه وجودم دوستش دارم ، دوستم چند بار گفت ، بی خیال این آدم شو اصلا به هم نمیاید ، پسره خزه ،فلانه ولی من بهش گفتم برام مهم نیست ، چون واقعا هم مهم نیست واسم من دوسش دارم .... ادامه داره که پست بعدی میزارم 🫠🫀

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

آقا خلاصه بگم ،این پسره ظاهرا (رو منم کراشه که امیدوارم اینطور باشه 🫠) چند بار بهم نخ داده ، ولی من اون اوایل حسی بهش نداشتم خودمو چ*ص میکردم واسش ، اما الان چند وقتیه بدجور کراش زدم روش ، الان جدیدا دیگه نخ نمیده ولی خب فقط رد میشم خیره میشه بهم ، به نظرتون چ حرکتی بزنم ؟من دارم دق میکنم 😭😭 بچم چند بار نخ داد من نگرفتم خداکنه پشیمون نشده باشه و از خدا میخوام فقط یکبار دیگه فقطططط ی بار دیگه بیاد جلو منم نشون بدم علاقمو بهش 🫠🫀

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

تیپش معلولیه

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و بجای من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...❤️🩹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آقا خلاصه بگم ،این پسره ظاهرا (رو منم کراشه که امیدوارم اینطور باشه 🫠) چند بار بهم نخ داده ، ولی من ...

اولش گفتم مهم دوسداشتنه تا رسیدم به قسمت ابرو پشیمون شدم پسری که ابرو برداره اوبیه اوق😐

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و بجای من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...❤️🩹

میگم اگه برات مهم نبود اصن اینا رو نمیدیدی که بخوای اینقدر با جزئیات تعریفشم بکنی در جریانی دیگه؟!

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

🤢🤢

نمی دونم خودت چی هستی ولی خوشم نیومد

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک

سوالی بود ؟

نه بجای معمولی نوشتی معلولی🤭