یه چند سالی هست خونه خودمم همسرم بچه میخواد البته امادگی من واسش خیلی مهمه اما من از لحاظ روحی امادگیشو ندارم حتی الان ک ازدواج کردم گاهی دقیقا مثل یه دختر سه چهار ساله رفتار میکنم ....امادگی ندارم واسه بچه دار شدن حس خاصی نسبت به بچها ندارم تا حدودی لجبازیم میکنم بعضیا میگن نه بچه خود ادم فرق میکنه کسی بوده شرایط منو داشته باشه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همسرم بچه دوس داره اما بخاطر من صبر كرده و ميكنه من امادگي روحي شو ندارم يني بچه بشدت مسئوليت سنگين و بزرگيه امادگي روحي رواني جسمي و مالي بالايي ميخاد..من خودم هنوز كلي برنامه دارم و همينطور همسرم تا ب اونا نرسم بچه دار نميشم دوس دارم با اغوش باز مادر بشم😊☺️
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
منم همسرم بچه دوس داره اما بخاطر من صبر كرده و ميكنه من امادگي روحي شو ندارم يني بچه بشدت مسئوليت سن ...
وای دقیقا منم نظرم اینه اما میگن با بارداری به کل تغییر میکنی ،اتفاقات دیگم بوده مثل این که بری دانشگاه مستقل میشی اما بازم نشدم میترسم این بارم نشه اخه اصلا اعصاب بچه رو ندارم مخصوصا دختر بچه تو سن 6 7 8سال