2777
2789
عنوان

راهنمایی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ارتباطم با بچه ها اصلا خوب نیست نه ک بدم بیاد خنثی هستم نسبت بهشون 

منم مثل تو بودم،بچه های بقیه رو اصلا دوست نداشتم همبازیم نمیشدم باهاشون حتی تو نوجوانی ولی بعد از مادرشدنم هر چی نی نی میبینم غششش و ضعف میکنم بدجور😁

وای دقیقا منم نظرم اینه اما میگن با بارداری به کل تغییر میکنی ،اتفاقات دیگم بوده مثل این که بری دانش ...

گلم اگه فقط مشكلت اينه كه ترس داري بنظرم صحبت با يه مشاوره ميتونه ارومت كنه ولي اگه بعنوان مثال داري درس ميخوني يا حرفه اي رو دنبال ميكني بهتره دوستانه يا همسرت صحبت كني زمان مشخص كني يكم هم ديد تو مثبت كن عزيزكم😘

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
من به شخصه اگه میخواستم مثل شما فکرکنم  هرگز بچه نمی آوردم،چون همیشه نگران همه چی ش بودم ولی خ ...

عزيزم من فقط حرفم امادگي نيس هرچند اون هم بخش مهميه منظورم اينه عقده ي انچناني هم نميخام داشته باشم كه بعدها بچه اوردم نگم اي كاش فلان كارو انجام ميدادم اي كاش.. هرچند مادر شدن يني فداكاري و گذشت ولي من نظرم اينه با انرژي بيشتري مادر بشم

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
چقدر قشنگ امضات😍🌹💞

عزیزمی❤❤😘

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

گلم منم 28 سالمه منم تو این هفت سال زندگی همش فکر میکردم آمادگی بچه دار شدن ندارم دوست داشتم بهترین مادر دنیا باشم و از همه لحاظ چه مالی چه روحی و جسمی تأمین بشم بعد بچه بیارم ولی تو این هفت سال هیچی عوض نشد فقط سنم رفت بالا،چرا یه چیز دیگه عوض شد،اوایل ازدواجم شانس بچه دار شدن داشتم ولی حالا ندارم و چندساله هی ازین دکتر به اون دکتر می رم و افسوس می خورم که چرا با خودم و زندگیم لج کردم و به موقعش بچه نیاوردم،الان که جای خالیشو حس میکنم و بهش نیاز دارم نمیتونم.....خانم به قول خودت لجباز،خواهش میکنم با خودت و زندگیت لج نکن اگه مشکل مهمی نداری برو دنبال بارداریت که اگه فکر میکنی هر وقت اقدام کنی باردار میشی سخت در اشتباهی،شاید ماهها یا بلکه سال ها طول بکشه تا باردار بشی پس نزار لجبازی و افکار اشتباهت این حس قشنگ مادری رو ازت بگیره....که برات دعا میکنم هیچوقت حسرت مادر بودن رو نداشته باشی

داداش و زن داداش من 10سال باهم زندگی کردن هر وقت من یا کسی بهشون میگفت چرا بچه نمیارید می گفتن ما از بچه خوشمون نمیاد،حوصله بچه نداریم،برای همین دنبال بچه دار شدن نمیرفتن،واقعا هم از بچه خوششون نمیومد چون از رفتارشون با بچه های دیگه میشد فهمید که واقعا بچه دوست ندارن،حالا که بعد مدتها بچه دار شدن،یه روز زن داداشم گفت اگه میدونستم بچه انقدر شیرین و دوست داشتنیه زودتر از اینا بچه دار میشدم،میگفت الان دارم حسرت می خورم که چرا این حس قشنگ رو دیر تجربه کردم

امضات عالیه،کپی کردم فردا بفرستم واسه همسرم😁😁

عزیـــــــزم😍خوب کردی😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
گلم اگه فقط مشكلت اينه كه ترس داري بنظرم صحبت با يه مشاوره ميتونه ارومت كنه ولي اگه بعنوان مثال داري ...

فداتشم  مشخصه شما مامان خوبی هستی یا اگ نیستی میشی اره ترسم از اینه بچه بدون مهر و محبت بزرگشه 

گلم منم 28 سالمه منم تو این هفت سال زندگی همش فکر میکردم آمادگی بچه دار شدن ندارم دوست داشتم بهترین ...

مرسی از راهنماییت واقعا تلنگر بود امیدوارم 5قلو بیاری بیای نی نی سایت غر بزنی 😉😘

فداتشم  مشخصه شما مامان خوبی هستی یا اگ نیستی میشی اره ترسم از اینه بچه بدون مهر و محبت بزرگشه& ...

فداي تو اميدوارم😘 پس ترس داري حتما مشاوره برو بنظرم دو جلسه صحبت كني اوكي ميشي يا حتي ميتوني با همسرت صحبت كني من خودم شخصا از بعضي مسائل استرس يا ترس دارم همسرم ارومم ميكنه..اينايي كه محبت نديدن صدبرابر محبت ميكنن ب بچه هاشون و اونايي هم كه محبت ديدن محبت رو انتقال ميدن نگران نباش عزيزم توكل بخدا 💪😍❤️😘