2777
2789

فقط بگو گوشی آنلاین میخوای که از سینکارت ایران و یا کشورهای دیگه بتونی استفاده کنی چون الان خیلی از گوشی ها سیمکارت الکترونیکی دارند

از آینه بپرس نام نجات دهنده خویش را آیا زمین که زیر پای تو می لرزد تنها تر از تو نیست؟!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

فقط بگو گوشی آنلاین میخوای که از سینکارت ایران و یا کشورهای دیگه بتونی استفاده کنی چون الان خیلی از ...

گوشی آنلاک اشتباه تایپ شد آنلاین

از آینه بپرس نام نجات دهنده خویش را آیا زمین که زیر پای تو می لرزد تنها تر از تو نیست؟!
ببین درهم چقده دیگه بزن ببین کدوم ارزونتر درمیادبعد رجیستریم داری .. من خودم اوردم تو گیت ثبتش کردم

مبسه لطفا بهم توضبدی دقیق چیکار کنم تو گیت چراثبت کردی

چقدر هزبنه کردی

مبسه لطفا بهم توضبدی دقیق چیکار کنم تو گیت چراثبت کردی چقدر هزبنه کردی

گوشی دبی خریدم برگشت ایران قبل خروج فرودگاه تو گیت میری با پاست و گوشیت ثبتش میکنی و بعد میری خونه تو همتا هزینه گمرکشو میدی و به نامت میشه

ایفون چند میخوای ؟ ۱۷ پرومکس قیمتش حدودا ۲۰۰ تومن درمیاد بدون رجیسترتو ایران میدن ۳۵۰-۳۰۰

S24 اولترا

یا گوگل پیکسی ۱۰

یا ایفون ۱۵

میشه توروخدا بهم توضیح بدید بایدچیکاد کنم اونجا گیر نمیدن بخوام ی گوشی بیارم براب ریجسترش چبکاد کنم

قیمت سامسونگ اینا اونجا نمبدونبد نه؟

فقط بگو گوشی آنلاین میخوای که از سینکارت ایران و یا کشورهای دیگه بتونی استفاده کنی چون الان خیلی از ...

خب چیه گوشی انلاین باید چیبگم حدود قیمتایه ایفون یا s24اولترا نمبدونبد اونجا

چقدر شد گمرکش؟

پارسال انجام دادم من .. دقیقشو یادم رفته ولی ب روزش حدود بیس تومن ارزونتر از رجیستری معمولی افتاد برام

ب خاطر ثبت پاسم بود

اللن اختلافا بیشتره گوشی یهو خیلی گرون شد اخه عجیب

باز به قیمت دلار باید ببینی گمرکو رجیسترو چند حساب میکنه سایت

درهم چنده بخری اونور چند درمیاد

پارسال انجام دادم من .. دقیقشو یادم رفته ولی ب روزش حدود بیس تومن ارزونتر از رجیستری معمولی افتاد بر ...

قیمت اینکه الان اونطرف گوشی چنده دو تو کدوم سایت میتونم ببینم

خب چیه گوشی انلاین باید چیبگم حدود قیمتایه ایفون یا s24اولترا نمبدونبد اونجا

منظورم گوشی آنلاک بود که بتونی سیمکارت ایرانم بذاری داخلش

برای قیمتش هم برو مثلا تو سایت اپل یا سامسونگ ببین قیمتش به دلار چقدره بعد برو تو سایت همتا یا تو گوگل سرچ کن ببین قیمت رجیستری گوشی مورد نظرت چقدره و اینکه شما توی فرودگاه تو گمرک با پاسپورت گوشیت را ثبت مالکیت میکنی اگه با پاسپورت یه نفر دیگه باشه بعد باید بری انتقال مالکیت بدی

و مالکیت باید به نام خودت با سیمکارتی باشه که به نام خودته