2789
عنوان

منت گذاشتن

15 بازدید | 7 پست

بچه ها من یه موضوعی حسابی ناراحتم کرده خواستم با شما درد دل کنم الان هم ناخوداگاه اشکم سرازیره

بچه ها من یه دختر دوسال و هشت ماهه دارم که ماشالله الان خیلی شیطون شده باید شش دونگ حواسم بهش باشه خیلی کارهای خطرناک میکنه .. ما رفتیم روستامون چون داریم اونجا خونه میسازیم من اونجا که هستم بیشتر خونه پدرم هستم که بتونم برای کارگرها و خودمون غذا درست کنم همسرم هم حسابی مشغوله صبح میره تا ظهر یه ناهار میخوره بعد میره تا شب ... من هم حسابی هواشو دارم اصلا نمیذارم بچه اذیتش کنه خودم به تنهایی بچه رو دارم با اونکه بچه ام به شدددددددت شیطون و کارهای خطرناک میکنه چند روزه همسرم کارش کمتر شده بهش گفتم حالا که کارت کمتر شده بیشتر پیش ما باش

خداوندا مرا آن ده که آن به

دیروز هم دخترم حسابی اذیتم کرده بود اینقدر که از خستگی ساعت یک ربع به یک ظهر با خودش خوابیدم.. شوهرم اومد و ناهار خوردیم و میخواست بره گفتم بمون یه کم

.. گفت باشه .... بهش گفتم میشه امروز بعدازظهر پیش ما بمونی من و دخترمون خیلی وقته سه تایی نبودیم ... وای من این حرف رو زدم دعوا شد که تو بچه داری بلد نیستی خواهرهای من دو تا بچه دارن مگه شوهرهاشون بودن

به من گفت تو بچه میخواستی بچه همینِ من قبلا بهش گفته بودم بچه دوم هم داشته باشیم وقتی دخترمون ۴ سالش شد حالا هی مسخره ام میکنه و میگه تو میخوای دومی رو هم بیاری.. من گفتم به گور تو و بچه دوم خندیدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دلم سوخت به من گفت تو بچه میخواستی. کاش هیچ وقت من درخواست نمیکردیم که همین بچه رو هم داشته باشیم...ناشکری نمیکنم من عااااشق دخترمون هستم جالبه خودش جونش به جون این بچه بندِ اما چرا این حرف رو زد

با خودم گفتم دیگهههههههههههه هیچوقت حرف بچه دوم رو نمیزنم ولش کن .. فردا روز اگه آدم خسته بشه منت اینکه تو بچه دوست داشتی تو خواستی حالا بزرگش کن آدم رو میکشه....