2789
عنوان

میکاپ😮‍💨✨

202 بازدید | 14 پست

با مامانم میخوایم یه چند تا لوازم آرایش بگیریم چون همه چیمون ته کشیده

چند تا قیمت مناسب و نسبتا ارزون💅😂

برندایی که قیمت مناسب و با کیفیتن کلا

مرسی از همتوننننم

ریمل من دایسل میخرم ۴۸۰ خوبه راضی ام

کرم پودر گابرینی برا روزانه سبکه

ژل ابرو مورلی ریملی رو ۲۰۰ گرفتم

بعل جونم بگه برات رژ گونه هم یدونه ایرانی گرفتم ۲۰۰ تک صورتی ملیح آذین فک کنم ماندگاری خوبی داره

رژ لب ام فلورمار میزنم و گلدن رز گلدن رز و تازگیا ۵۸۰ خریدم

کاربر جدید نیستم🦄🚫کوپی اوغلی های سایت درخواست ندن بی آبروتون میکنممممم🐈روزها رفت اما بهارانی نمیبینم .بر این تکرار بر تکرار پایانی نمیبینم . به دنبال خودم چون گردباد خسته میگردم ،ولی از خود به جز گردی به دامانی نمیبینم ... سیاوش قمیشی(:معین (:داریوش(:

باید بری ، لوازم آرایشی ک ، قیمتش مناسب باشههع وارزون وو.... ک دیگه راحت بتونی ، خریدتو کنی و... پیداش کن خووو تو شهرتون ، سر بزن ببین کجا مناسب میدع و...

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مرسی خوشگلمممم🥲🫶🏻

💋💋💋

کاربر جدید نیستم🦄🚫کوپی اوغلی های سایت درخواست ندن بی آبروتون میکنممممم🐈روزها رفت اما بهارانی نمیبینم .بر این تکرار بر تکرار پایانی نمیبینم . به دنبال خودم چون گردباد خسته میگردم ،ولی از خود به جز گردی به دامانی نمیبینم ... سیاوش قمیشی(:معین (:داریوش(:

از اونجایی که من خودم خیلی خوشگلم😂😂🤐و آرایشی نیستم پیشنهاد اینه ریمل اسینس بگیر مشگی خط چشم مای کوچیک بگیر اینا قیمتشون خوبه از این رژ گونه ها هم میشه واسه لب سایه استفاده کرد هم بگیر دیگه خداحافظ😜🤪😘😘