افریده_اتش مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3379 عنوان پریودی 25 بازدید | 10 پست خانوما پریودم ، بعد خیلی معده درد دارممیترسم مسکن بخورم بدتر بشه شما راه حلی ندارین عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع 1405/04/01 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafassspl عضویت: 1404/12/02 تعداد پست: 1293 نه مسکن بدتر نمیکنهوای منم پریود شدم دیشب،اول صبحی. ی شکم دردی گرفتم دیگه نخابیدم
rgdyvnj عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 2917 حوله گرم کن بزار رو شکمت کاش یه رفتگر بود که آدمای آشغال رو جمع میکرد..🗿🧹
sevdaben عضویت: 1404/06/04 تعداد پست: 24 منم هرموقعه پریود میشم معده درد میگیرم ولی وقتی چیزی میخورم حتی قرصی چیزی معده ام جواب نمیده استفراغ میکنم واسه همین آمپول کتورولاک و هیوسین میزنم خوب میشه تا یک روز جواب میده
افریده_اتش مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3379 نه مسکن بدتر نمیکنهوای منم پریود شدم دیشب،اول صبحی. ی شکم دردی گرفتم دیگه نخابیدم وای من از دیروز صبح دارم میمرم قشنگ امروز صبح پاشدم دیدم کمر درد. ، معده درد ، مثانه درد ، دل درد همه رو باهم دارم نابود شدم بخدا تازه یکم بهترم کامل هم نه عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع
nafassspl عضویت: 1404/12/02 تعداد پست: 1293 وای من از دیروز صبح دارم میمرم قشنگ امروز صبح پاشدم دیدم کمر درد. ، معده درد ، مثانه درد ، دل درد هم ... عزیزممم🥹❤️مسکن خوردی؟؟
افریده_اتش مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3379 عزیزممم🥹❤️مسکن خوردی؟؟ آره عزیزم دیروز خوردم الان شیاف گذاشتم ببینم تاثیری داره یا نه تو خودت بهتری ؟ عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع
nafassspl عضویت: 1404/12/02 تعداد پست: 1293 آره عزیزم دیروز خوردم الان شیاف گذاشتم ببینم تاثیری داره یا نه تو خودت بهتری ؟ آها خو خوبه،بهترم میشیی،دمنوشی چیزی هم بخوری خیلی خوبهآره عزیزم شکم دردم بهتره،ولی حالت تهوع دارممملعنت به پریودی
افریده_اتش مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3379 آها خو خوبه،بهترم میشیی،دمنوشی چیزی هم بخوری خیلی خوبهآره عزیزم شکم دردم بهتره،ولی حالت تهوع دارمممل ... واقعا لعنتت بهش اگر حالت تهوع داری ی سونو برو منم قبلا ها داشتم فهمیدم کیست دارم عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع
افریده_اتش مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 3379 منم هرموقعه پریود میشم معده درد میگیرم ولی وقتی چیزی میخورم حتی قرصی چیزی معده ام جواب نمیده استفراغ ... مرسی عزیزم ✨ عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع